M. Šalčiūtė nesustabdoma: tiesioginiame eteryje uždainuos!

  • Teksto dydis:

Jau poryt tiesioginiame eteryje – karščiausias žiemos projektas, didysis šeštadienio šou „Šok su manimi“, vėl kaitins aistras ant parketo.

Prie komisijos stalo sėdės kandžių replikų poroms negailintis baletmeisteris Jurijus Smoriginas, gydytoja, Medicinos mokslų daktarė, docentė, tarptautinės kategorijos sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, nusipelniusi Lietuvos trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir stilistė, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė.

„Šok su manimi“ dalyviai šeštadienį skleis kalėdinę karštinę. Laida prasidės intriguojančiai: nostalgišką, kiekvienam puikiai žinomą dainą „Tyli naktis“ atliks projekto dalyvė Monika Šalčiūtė. TV3 žiūrovai pirmieji tiesioginiame eteryje išvys dainuojančią Moniką.

Beje, linksmą dainą, Andriaus Borisevičiaus sukurtą specialiai „Šok su manimi“ kalėdinei karštligei, „Švenčių maratonas“ sudainuos laidos vedėjai Indrė Kavaliauskaitė ir Saulius Stasiulis. Jiems pritars vaikų choras „Džimba“ ir  visi projekto dalyviai.

M. Šalčiūtė visą savaitę intensyviai ruošiasi pasirodymui – repetuoja pas vaikų studijos „Džimba“ vadovą A. Borisevičių. „Andrius tiki manimi ir sakė, kad man puikiai sekasi. Pažadu TV3 žiūrovams, kad neis pro šalį nata“, – sako Monika.

Primename, kad nuo šio šeštadienio savo mėgstamiausias poras bus galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi“ puslapio. Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“, naujajame puslapyje bus galima atiduoti balsą už patinkančią porą. Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi“ pasirodymus. Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, balsuojančio žiūrovo nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

Atsinaujinusio „Šok su manimi“ penktajame sezone ant parketo suksis įspūdingos ekrano žvaigždžių ir profesionalių šokėjų poros. Su profesionaliais partneriais šoks „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir trasseksualas Raulis Mammadli-Agness Landau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainorėlis

Dainorėlis portretas
Jei negali nedainuoti, nedainuok.

visiskai neidomu man,ar ji soks ,ar dainuos

visiskai neidomu man,ar ji soks ,ar dainuos portretas
neziuriu,sio nesamoniu sou su baletmeisteriu priesaki.ir nesuprantu,ko spauda raso apie si nesamoniu sou.rusijoje vyko sokiai su zvaigzdemis ,rode tv,buvo malonu ziureti ,aukstas kulturinis lygis,komisijos nariu.sou buvo svente.o lietuvos sou,geda ziureti ,toks vaizdas kad ,kazkas pabego is vasaros 5 .nieko neisgirsi tik vyru uzpakaliai,triusikai.siaubas, iki kokio lygio nusirito.nera zodziu.

visiskai neidomu man,ar ji soks ,ar dainuos

visiskai neidomu man,ar ji soks ,ar dainuos portretas
neziuriu,sio nesamoniu sou su baletmeisteriu priesaki.ir nesuprantu,ko spauda raso apie si nesamoniu sou.rusijoje vyko sokiai su zvaigzdemis rode tv,buvo malinu ziureti ,aukstas kulturinis lygis,komisijos nariu.sou buvo svente.o lietuvos sou,geda ziureti ,toks vaizdas kad ,kazkas pabego is vasaros 5 .nieko neisgirsi tik vyru uzpakaliai,triusikai.siaubas, iki kokio lygio nusirito.nere zodziu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių