M. Pundziūtės-Monique naujame klipe – gražiausių Italijos vaizdų mozaika

  • Teksto dydis:

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique intensyviai ruošiasi publikai pristatyti dar vieną muzikinę staigmeną. Naujoji daina klausytojų ausis pasieks kitą savaitę – tai singlas „Nauja istorija”, iš rudenį pasirodysiančio debiutinio dainininkės albumo. Dainos vaizdo klipas buvo filmuojamas Italijoje, nuostabiose Milano gatvėse ir Komo ežero pakrantėje, kuri tiesiog užbūrė jaunąją atlikėją.

„Kodėl Italija? Pamatysite vaizdo klipą ir patys suprasite – jos grožis kalba pats už save“, – susižavėjimo Italija, o ypač Komo ežero apylinkėmis, kur buvo filmuojama dalis naujojo vaizdo klipo, neslepia M. Pundziūtė. Tai buvo pirmoji Monique kelionė į Italiją, ir keletos dienų Milane bei aplink esančiuose miesteliuose pakako įsimylėti šią šalį. „Saulė, šiluma, maistas, dėmesys mano mėlyniems plaukams, žmonių stilius ir, be abejo, už kiekvieno kampo laukiantys vis nuostabesni vaizdai“, – tai, kas labiausiai sužavėjo, vardija Monika ir prisipažįsta, kad po keturių kelionės ir filmavimo dienų būtų mielai dar pasilikusi.

Daina „Nauja istorija“ – kartu su muzikos prodiuseriu Mariumi Leskausku pristatomo kūrybinio projekto „Mark Les & Monique” dalis. Ši daina atlikėjai ypatinga dar ir tuo, kad tai bus pirmasis jos pačios sukurtas darbas. „Prie ankstesnių dainų stipriai prisidėjau, tačiau šios dainos žodžiai ir muzika yra mano, tad su dar didesniu jauduliu laukiu, kaip ją priims klausytojai“, – apie dar vieną žingsnį muzikiniame savo kelyje sako M. Pundziūtė.

„Kai Mariui papasakojau savo idėją, parodžiau dainos žodžius, melodiją, jis iškart pasiūlė kartu kurti projektą. Mums pavyko rasti bendrą muzikinę kalbą ir ryšį“, – apie naująjį scenos partnerį kalba Monique. „Pradžioje mano dainos versija buvo gerokai lyriškesnė, bet kai išgirdau Mariaus muzikos interpretaciją, įvyko tarsi cheminė reakcija, kuri pagavo ir įsuko“, – elektroniniu šiuolaikiniu skambesiu papildytą dainą „Nauja istorija“ pristato M. Pundziūtė.

Kartu su Monique ir M. Leskausku į Italiją filmuoti dainos vaizdo klipo vyko režisierius Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris su atlikėja dirba jau nebe pirmą kartą. „Kai pažįsti žmogų lengviau dirbti kartu. Žinau, ką reiškia, kai Vytas prašo padaryti vieną ar kitą judesį, sceną“, –apie V. Rumšą kalba Monika. „Tarp mūsų nebelikę dalykiško bendravimo. Bendradarbiaujame ir dirbame vardan bendro tikslo, neskaičiuodami valandų“, – apie kelias paras beveik be pertraukų užtrukusius filmavimo darbus pasakoja atlikėja.

Nuovargio šiuo intensyviu gyvenimo etapu Monique nejaučia. „Kai dirbi su puikia komanda, su savo draugais, iš kurių gali tiek išmokti, tai yra didžiulis džiaugsmas. Tai jausmas, kad esame susibūrę daryti stebuklo“, – prieš dainos „Nauja istorija“ premjerą kalba M. Pundziūtė-Monique.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių