M. Pundziūtė-Monique: šnekėti yra vienas baisiausių dalykų gyvenime

  • Teksto dydis:

Viena ryškiausių atlikėjų, muzikinio šou „X Faktorius“ trečiojo sezono nugalėtoja Monika Pundziūtė-Monique atskleidė, kad labiausiai mėgsta švęsti savo gimtadienius, o vis labiau populiarėjančio Helovino nėra šventusi. Atlikėja taip pat prisipažino, kokią dovaną svajoja gauti ir kuo jokiu būdu nenorėtų dirbti.

„Dar nesu gyvenime normaliai šventusi Helovino. Tiesą sakant, nelabai suprantu kaip jį reikia švęsti“, – sakė Monika svečiuodamasi „Gero vakaro šou“ laidoje.

Atlikėja prisipažino, kad labiausiai jai patinka švęsti savo gimtadienius. Tačiau ji nustebino papasakojusi, kaip juos švenčia.

„Gimtadienį švenčiu senamadiškai – su stalais užtiestais baltomis staltiesėmis, nukrautais maistu ir gėrimais. Atvykę draugai net nustebę klausė: „Mes į tavo gimtadienį pataikėme ar į kokį penkiasdešimtmetį?“,  – pasakojo Monika.

O paklausta apie dovanas, mergina atviravo: „Nesvarbu kokia dovana, kokios spalvos, svarbu, kad važiuotų ir vairą turėtų. Tinka absoliučiai viskas, kas važiuoja ir neryja daug kuro“.

Šiuo metu atlikėja neturi automobilio, taigi tokia dovana ją tikrai nudžiugintų, ypač, jei tai būtų elektromobilis. „Aš labai norėčiau elektromobilio, kad galėčiau girtis draugams, bet prašyti, kad iki Klaipėdos pavežtų“, – šmaikštavo Monique.

Laidos metu Monika atvirai prisipažino ir apie vieną savo didžiausių baimių – turbūt niekas neįtartų, kad puikiai dainuojanti, sklandžiai žodžius berianti mergina, pasirodo, bijo kalbėti.

„Šnekėti yra vienas baisiausių dalykų gyvenime, kurie gali būti. Jau kuo kuo, bet žurnaliste niekada nesvajojau būti“, – atviravo Monika.

Tačiau atlikėja įveikė savo baimę ir pasiryžo atlikti drąsų eksperimentą: apsimetusi žurnaliste gatvėje kalbino nepažįstamus žmones, ką jie galvoja apie Lietuvos atlikėją Monique, t.y. ją pačią. Monika išgirdo daug įdomių dalykų apie save.

Reportažas iš gatvės apie Moniką, jos interviu ir išskirtinis pasirodymas šiandien „Gero vakaro šou“ laidoje 19.30 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių