M. Pundziūtė-Monique atskleidė neįtikėtiną dalyką apie vestuves

  • Teksto dydis:

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique prisipažįsta niekada nebuvusi vestuvėse. „Tiesiog nekviečia niekas. Ir „ženytis“ niekas nekviečia“, – juokiasi atlikėja.

Šiandien „Gero vakaro šou“ studijoje vyraus vestuvių tematika – liesis melodijos ir tradiciniai žaidimai. Visa tai – specialiai dėl atlikėjos, „X Faktoriaus“ nugalėtojos M. Pundziūtės-Monique.

Monika tryško energija, gera nuotaika, o pokštais nė kiek nenusileido tokiems humoro meistrams, kaip Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis. Laidos vedėjams ir Monikai besikalbant ir bepokštaujant išaiškėjo neįtikėtinas dalykas – pasirodo, ji nė karto nedalyvavo jokiose vestuvėse, nei kaip svečias, nei kaip atlikėja!

Justinas negalėjo tuo patikėti ir keletą kartų klausė Monikos: „Rimtai nesi buvusi vestuvėse? Kaip tu sugebėjai išvengti vestuvių?“.

„Tiesiog nekviečia niekas. Ir „ženytis“ niekas nekviečia“, – juokavo atlikėja.

„O gal tu jų vengi, nes bijai, kad dainuoti prašys“, – toliau provokavo J. Jankevičius.

 

M. Stasiulis jautė pareigą apšviesti nepatyrusią merginą ir jai išsamiai papasakojo apie vestuvines tradicijas bei čia pat studijoje vaizdžiai pademonstravo populiariausius vestuvinius žaidimus. Atlikėja liko sužavėta ir sakė, kad labai norėtų sudalyvauti tokiose vestuvėse, kur visa tai vyksta. Negana to, šmaikštusis Mindaugas papasakojo laidos viešniai ir apie antros dienos tradicijas. Monique liko visiškai priblokšta.


Dar daugiau pokštų, nuotaikingos Monique ir Justino muzikos varžytuvės bei naujausios jos dainos „Virš vandens“ pristatymas – šiandien „Gero vakaro šou“ 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių