M. Petruškevičius prabilo apie žinomų moterų vyrus: būsite šokiruoti

  • Teksto dydis:

Žinomas pramogų pasaulio atstovas, floristas Mantas Petruškevičius sekėjus nustebino žinute socialiniame tinkle. 

Šeštadienio vakarą M. Petruškevičius išliejo savo emocijas socialiniame tinkle "Facebook". 

"Retai rašau... Jūs nustebsite, galbūt kaip ir AŠ, būsite šokiruoti, kaip su savo teisėtomis žmonomis elgiasi du gerai žinomi vyrai. Apibendrinant, jie tiesiog šiukšlės. Lietuvoje yra įprasta šiukšles toleruoti.  Bet aš tiesiog noriu įvardinti šiuos prastus į žemę įlindusius ir savo karūnas visuomenėje demonstruojančius kirminus... Negaliu tylėti", – rašė M. Petruškevičius. 

Kadangi M. Petruškevičius konkrečiai nepasakė, apie kuriuos vyrus jis taip aštriai pasisakė, po jo žinute prasidėjo spėlionės. "Kaip suprantu vienas iš jų yra Martinavičius", – spėjo internautė Vilma.

Primename, kad neseniai apie smurtą šeimoje prabilo gera M. Petruškevičiaus draugė, verslininkė Natalija Martinavičienė. Besiskiriantis su moterimi Sigitas Martinavičius kalbas apie smurtą šeimoje neigia. 

Verslininkė Alma Latvytė po įrašu drąsino savo bičiulį M. Petruškevičių: "Didžiausia pagarba, Mantai!!! Dažniausia, kai yra bėda, niekas nedrįsta užtarti, ypač moterų!!!."



NAUJAUSI KOMENTARAI

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
O dieve,kokie jie baisus,negaliu nekalbeti,mane sazine uzgriauz jei tylesiu,jus neisivaizduojate,kokie tie du,mane apima kosmaras,kaip apie,,kirminus,,pagalvoju,ir as su jumis,tos dvi izymiosios. Oi,ir taip labai atvirai ir per daug pasakiau.

gikas

gikas portretas
Siaubas.

Nusivyliau...

Nusivyliau... portretas
GERA BUTU GIRDETI , MANTAI , JEI TOKS DRASUS BUTUM IKI GALO....
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių