M. Obama: iš Baltųjų rūmų – į televizijos virtuvę

Į Baltuosius rūmus įžengus naujajam JAV prezidentui Donaldui Trumpui, garsiai spėliota, ką dabar veiks jo pirmtakas Barackas Obama su žmona. Ir štai – buvusi JAV pirmoji ponia Michelle Obama neilgai ilsėjosi – praėjus vos mėnesiui paskelbta apie jos pareigas... televizijos šou.

Pranešta, kad kaip kviestinė komisijos narė ji netrukus pasirodys „Fox“ kanalo projekte „MasterChef Junior“, kuriam vadovauja pasaulinio garso virtuvės šefas Gordonas Ramsay. Šiame kulinariniame šou jis išbando jaunuosius virėjus – 8–13 metų vaikus, kurie savo gebėjimais virtuvėje turi įtikinti autoritetingą komisiją. Beje, penki kandidatai į geriausio jaunojo šefo titulą yra iš Michelle gimtojo miesto – Čikagos. Nugalėtojas džiaugsis 100 tūkst. JAV dolerių.

Pasirodyti televizijos projektuose dėl gero tikslo – propaguoti sveiką vaikų ir ne tik mitybą – M.Obamai jokia naujiena.

Žinia tikrai ne vieną nustebino, mat tikėtasi, kad buvusi pirmoji šalies dama imsis humanitarinių ir socialinių misijų. Visgi ir televizijos projekte ne vien pramogomis kvepia. 53-ejų M. Obama yra puikiai žinoma kaip sveikos mitybos šalininkė, siekianti padėti spręsti nutukimo problemas, ir dar 2010-aisiais inicijavo tam skirtą kampaniją „Pajudėkime“ (angl. „Let's Move!“).

Moteris ne kartą viešai kalbėjo apie ryžtą keisti jaunosios kartos požiūrį į mitybą, sportą ir be to, kad „Forbes“ pripažino ją įtakingiausia metų moterimi, internetinės žiniasklaidos tinklalapis „The Greatist“ padovanojo įtakingiausios sveikos gyvensenos šalininkės titulą.

Pasirodyti televizijos projektuose dėl gero tikslo – propaguoti sveiką vaikų ir ne tik mitybą – M.Obamai jokia naujiena. Ji jau dalyvavo ir keliose kulinarinėse laidose, o filmavimo grupę su visais puodais įsileido į Baltuosius rūmus. Ji net sutiko dėl reportažo Rytinį kabinetą paversti bėgimo takeliu, o pati dalyvaudavo tokiose avantiūrose kaip bėgimo su bulvių maišais, lyno traukimo varžybos ar atsispaudimų rungtis. Pastarojoje, beje, ji nesunkiai įveikė garsius laidų vedėjus Ellen DeGeneres, Jimmy Falloną.

 

 

TV žiūrovams įsiminė ir malonus M.Obamos dėmesys serialo „Specialioji jūrų policijos tarnyba“ (NCIS) kūrėjams, kuriems nereikėjo ieškoti pirmosios damos vaidmens atlikėjos – ji pati sutiko suvaidinti save. Tokiu būdu paminėtos penktosios asociacijos „Joining Forces“, ginančios JAV kariškių interesus, metinės. Padėkoti kariškiams ir padėkoti M.Obama taip pat lipo į populiaraus muzikinio šou „The Voice“ sceną.

O kur dar internautus sužavėjęs jos „numeris“ komiko Jameso Cordeno pokalbių laidos „The Late Late Show“ rubrikoje „Carpool Karaoke“. „Prezidentienės“ pasirodymas nustelbė visus ankstesnius svečius – karaokėje ant ratų ji nesidrovėjo dainuoti Stevie Wonderio, Beyonce ir reperės Missy Elliott, kuri pati netikėtai pasirodė ant galinės automobilio sėdynės, dainas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Be galo grazi moteris jai sekasi visur kur Jinai prisiliecia sekmes didziausios o mes lietuviai pasidziaugti kito sekme nemokame mums smagiausia izeidineti. O ponia kur rase izeidzianti komentara noretusi pacia medyje matyti . Is kur tiek piktumo pas mus

Aiškėja...iš ko mokomės...

Aiškėja...iš ko mokomės... portretas
Kaip greitai išmoko Lietuvos žiniasklaida (dabar jau purvasklaida) iš JAV, Europos sąjungos JUODO MELO, ginant SENĄ SISTEMĄ...

Trolio

Trolio portretas
vieta trolių sostinėje leningrade
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių