M. Jampolskis: tik kvailas vyras gali lyginti moteris

  • Teksto dydis:

Jiems lenkėsi tūkstančiai žiūrovų, balsuodami už juos per du LNK „Žvaigždžių duetų“ sezonus. Jie – vienintelė pora, du sykius iškovojusi pirmąją vietą „Žvaigždžių duetuose“ ir įvertinti auksiniais mikrofonais. Aktorius Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė – auksinė pora, įsižiebusi televizijos eteryje ir savo pavyzdžiu įrodanti, kokie stebuklai gali įvykti, kai vienas talentas atranda kitą talentą televizijos eteryje. Nors po debiuto ekranuose praėjo ne vieneri metai, jų pasirodymai iki šiol surenka pilnas koncertų sales, o klausytojų meilės ir šilumos galėtų pavydėti ne vienas šalies atlikėjas.

Dabar Marius su Irūna pristato debiutinį albumą „Auksinis duetas“. Mariaus Jampolskio gerbėjai žino – tai ne vienintelis svarbus įvykis aktoriaus gyvenime. Netrukus Mariaus laukia vedybos – amžiną meilę jis prisieks žaviajai Renatai Uzialkaitei. Artėjančio debiutinio albumo pristatymo koncerto proga Marius Jampolskis atsakė į keletą klausimų.

-  Kodėl albumą pavadinote „Auksinis duetas"? Ne per kuklu?

- Mes šito pavadinimo nesugalvojom ir su tuo neturime nieko bendro (juokiasi). Šis pavadinimas pirmą kartą atsirado spaudoje. Taigi klauskite žiniasklaidos.

- Jūs - originalūs atlikėjai, kiekvienas pasirodymas „Žvaigždžių duetuose“ stebindavo vis kitokiu spektakliu, etiudu, epizodu. Ką neįprasto ar originalaus pamatysime jūsų pristatymo koncerte?

- Originalumas – didžiulio darbo, pastangų, pervargimo rezultatas. Kai įdedi tiek pastangų ir širdies, tada turi šansą tapti tokiu, t.y. originaliu.

- Netrukus - jūsų vestuvės. Kuri moteris jums svarbesnė, kuris susitikimas lemtingesnis - su Irūna ar su Renata? Kuo jos abi panašios ir kuo skirtingos?

- Klausimas iš esmės nekorektiškas. Tik kvailas vyras gali lyginti moteris. Lyginti galima alaus skonį, batų dydį, o kiekvienas susitikimas su moterimi yra vyro patirties istorija.

- Ar koncertą galima laikyti vestuvių dovana jums ir visiems jūsų gerbėjams?

- Kai į kiekvieną pasirodymą įdedi didžiulio darbo, kiekvienas susitikimas su partneriu ir su žiūrovais yra tolygu vestuvėms. Tai ne įvykio, o požiūrio klausimas.

- Kiek koncertų su Irūna jau esate turėję?

- Žinot, kai skaičius būna iki dešimties, tai atrodo daug. O po to nebeskaičiuoji.

- Kodėl jus žmonės myli?

- Negaliu atsakyti į šį klausimą tokioje perspektyvoje. Žinau tik viena – kai esame scenoje, jaučiame, kad žmonės ilgisi žmogiškų dalykų – šito mes taip pat ieškome. Todėl mes kalbame ne apie meilę mūsų personalijoms, o apie bendrą ilgesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

az

az portretas
tik debilui jampolskiui tai gali patikt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių