M. ir R. Jampolskių piršlys atskleidė, kam atiteko pirmoji naktis

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį Palangoje, penkių žvaigždučių viešbutyje „Auska“, praūžė įspūdingos ir itin slaptos aktoriaus  Mariaus Jampolskio bei jo sužadėtinės Renatos Uzialkaitės vestuvės. Šį vakarą žiūrovai  iš pirmų lūpų  išgirs apie slapčiausias Jampolskių šventės detales.

Į „KK 2 penktadienio“ filmavimą Mariaus ir Renatos Jampolskių piršlys ir artimas draugas Dainius Palivonas atvyko tiesiai iš vestuvių šventės. Vyras pasakojo, kad Jampolskių  buvo išties neeilinės.   Dainavo Ž.Žvagulis ir Irena Starošaitė, grupė „Rondo“, „Studentės“. O M. Jampolskio tėtis, verslininkas bei muzikantas Robertas Jampolskis jaunavedžiams sukūrė specialią dainą. „Renata, mažute, kokia tu trapi. Dabar tau Mariuką reikės suvaldyt“, - skambėjo iš Mariaus tėčio lūpų....

Apie  išskirtinius vestuvių momentus „KK2 penktadienyje“ pasakojęs Dainius tapo uždaresnis tada, kai laidos vedėjai pasidomėjo, kokių tradicijų buvo laikomasi Jampolskių vestuvėse.  Lietuvių liaudies išmintis teigia, kad piršliui po vestuvių priklauso pirmoji naktis.... Ką Dainius atsakys į vedėjų klausimą šia tema?
Svečiams Jampolskių piršlys paruošė ir įspūdingų vestuvinių žaidimų, kurie itin mėgstami garsenybių vestuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių