M. Cyrus nežino, kokią pasidarė tatuiruotę: Saturno ar Jupiterio

  • Teksto dydis:

Dainininkė Miley Cyrus (Maili Saires) internete sulaukė gerbėjų pastabų pademonstravusi naują nežemišką Saturno tatuiruotę ir pavadinusi ją Jupiteriu, rašo pramogų naujienų svetainė eonline.com.

Atlikėja naujausiu savo kūno meno kūriniu antradienį pasidžiaugė „Instagram“ asmenuke iš lovos. Objektyvui ji rodo ranką, ant kurios ištatuiruota mažytė planeta. Bet atrodo, kad žvaigždė susipainiojo dėl to, kurią planetą pasirinko, nes prie nuotraukos pridėjo grotažymę #lilbbjupiter.

Sekėjai tuojau pastebėjo 23 metų atlikėjos klaidą. „tai saturnas, ne jupiteris @mileycyrus“, – parašė vienas gerbėjas. Kitas pakomentavo: „Tai Saturnas @mileycyrus Tačiau vis tiek atrodo nuostabiai“. „Esu nustebęs, kad ji išvis žinojo, kad tai planeta“, – pridūrė trečias.

Tačiau kai kurie gerbėjai pademonstravo dar gilesnes astronomijos žinias ir stojo ginti dainininkės.

„Miley, man labai patinka, kad nusprendei parodyti Jupiterį su jo žiedais, – rašė vienas. – Man jie visuomet patikdavo. Ir man labai nepatikdavo, kad dauguma žmonių laiko juos nesvarbiais ir kalba tik apie Saturno žiedus“.

Iš tiesų Saturnas, kaip planeta su žiedais, sulaukia didžiausi dėmesio, bet žiedų sistemas taip pat turi Jupiteris, Uranas ir Neptūnas.

NASA nurodo, kad Saturno žiedai pirmą kartą buvo pastebėti 1610 metais, o neryškūs, ne taip gerai matomi Jupiterio žiedai buvo atrasti tik 1979 metais. Ne taip, kaip „spindintys, lediniai Saturno žiedai, Jupiterio žiedai yra subtilūs dariniai iš dulkių“, nurodo NASA.

Tad Miley „Jupiterio“ tatuiruotė su žiedu nėra neteisinga – iš tikrųjų ji nebūtų suklydusi pasirinkusi piešinį penktajai, o ne šeštajai planetai nuo Saulės pavaizduoti. Ši žvaigždė galbūt labiau nusimano astronomijoje nei manoma. Arba tai buvo tiesiog puikus sutapimas

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių