M. Cyrus ir J. Bieberis drauge įrašė dainą – pavadinimu „Twerk“

Draugužiai Miley Cyrus ir Justinas Bieberis kartu įrašė naują dainą „Twerk“.

Daina eteryje atsirado trečiadienį – vos trys dienos po to, kai M.Cyrus pavardė antraštėse sumirgėjo dėl seksualiai provokuojamo pasirodymo su Robinu Thicke‘uper sekmadienį įvykusią MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją Niujorke.

 

 

To pasirodymo metu ji išsirengusi iki kūno spalvos apatinių kratė užpakalį („tverkino“) ir itin provokuojamai glaustėsi prie 36 metų R.Thicke'o.

Buvusi serialo „Hana Montana“ žvaigždė, kuri labai aiškiai bando parodyti, kad jos vaidmuo tame televizijos „Disney“ šou jau yra praeitis, naujoje dainoje su J.Bieberiu dainuoja apie susipažinimą su merginomis klube.

Ji dainuoja: "Atėjau į vakarėlį, laikas „tverkint“. Atėjau į vakarėlį ir esu užsivedus".

Dainos instrumentuote rūpinosi J.Bieberio draugas Lilas Twistas.

J.Bieberis nėra vienintelė superžvaigždė, su kuria M.Cyrus pastaruoju metu bendradarbiavo, - su Kanye Westu (Kanajumi Vestu) ji, pavyzdžiui, įrašė atnaujintą jo „Black Skinhead“ versiją.

Kol provokuojamas M.Cyrus pasirodymas kelia bangas internete ir reikalavimus, kad televizijoje MTV lėktų galvos, o kiti klausia, kas gi tas „tverkinimas“.

Buvusi „Disney“ žvaigždė, kuriai dabar – 20 metų ir kuri per tą pasirodymą iš pradžių žirgliojo po sceną tarp didžiulių žaislinių meškinų nepadoriai mojuodama mikrofonu, vėliau išsirengusi iki apatinių pasiėmė didžiulę putplasčio ranką su aiškiai atkištu pirštu ir suko klubus.

Tada buvo „tverkinimas“. Tradiciškai iškišusi liežuvį M.Cyrus pasilenkė ir energingai pakratė užpakalį, priglaudusi jį prie R.Thicke'o tarpkojo.

Minimas klasikinis hiphopo judesys pastaraisiais metais išgyvena tikrą atgimimą.

Justinas Timberlake‘as (Džastinas Timberlaikas), kurio susivienijimas su „'N Sync“ po MTV apdovanojimų ceremonijos trumpam buvo užkariavęs antraštes, savo 2006 metų hite "SexyBack" dainavo: "Leisk pažiūrėt, kuo „tverkini“, pažvelk į tuos klubus!"

M.Cyrus, kuri „tverkino“ ir savo klipe "We Can't Stop", sulaukė kritikos už tai, kad savinasi juodųjų kultūrą siekdama sau naudos.

„The Huffington Post“ temų apie pramogų pasaulį redaktorius Kia Makarechi (Kaja Makarečis) užsipuolė Miley "nerūpestingą juodųjų kultūros naudojimą“, kuris įrodo, „kad ji tik viską griauna ir nebėra „Disney“ žvaigždė".

Aktorė Brooke Shields (Bruk Šilds), kuri populiariame vaikų seriale „Hana Montana“ vaidino M. Cyrus herojės motiną, interviu NBC laidai „Today“ išreiškė susirūpinimą.

"Buvau Hanos Montanos motina. Aš nepritariu, - sakė B.Shields. – Kur aš suklydau? Aš tik noriu žinoti, kas jai patarinėja ir kodėl tai yra būtina?"

Televizijos tėvų taryba (PTC) užsipuolė MTV už "seksualinį krūvį turinčios žinios brukimą vaikams naudojantis buvusiomis vaikų žvaigždėmis".

"MTV ir toliau seksualiai išnaudoja jaunas moteris reklamuodama numerius, kuriuose yra „tverkinimo“ (vilkint) kūno spalvos bikinį. Kokiu būdu šis buvusios vaikų žvaigždės Miley Cyrus vaizdas yra tinkamas 14-mečiams?" – sakoma PTC pareiškime.

"(Televizijoje) MTV turėtų lėkti galvos", - sakė PTC Patariamosios tarybos narys Paulas Porteris (Polas Porteris).

Gan ironiška tai, kad PTC taryboje dirba ir M.Cyrus lygiai taip pat garsus tėvas Billy Ray Cyrusas (Bilis Rėjus Sairesas).

„The New York Times“ atkreipė dėmesį į "šiurkštų juodųjų kultūros pasisavinimą" ir apkaltino M.Cyrus kabinėjusis prie R.Thicke‘o per "chaotišką pasirodymą".

Dviejų paauglių motina Heidi Cardenas (Heidi Kardenas) CNN puslapyje „Facebook“ parašė, kad M.Cyrus "vulgariai tyčiojasi iš savo talentų ir grožio" ir nuvylė savo gerbėjus.

Tačiau pati jaunoji dainininkė, kuri 2011 metais buvo turtingiausia paauglė Holivude, dėl kritikos visai nepergyvena ir šaiposi iš straipsnių internete bei „tverkinimo“ memų.

Ji „Twitter“ paskelbė žurnalo „Rollling Stone“ komentarą, kad užkariavo visą vakaro dėmesį, ir paskelbė dar kelias pikantiškas savo nuotraukas.

"Mano pasirodymas per Videomuzikos apdovanojimų (ceremoniją) sulaukė 306 000 „Twitter“ žinučių per minutę. Tai daugiau nei (sulaukė) tas elektros dingimas ar „Supertaurė“!" - rašė ji „Twitter“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cheap jordan 3

cheap jordan 3 portretas
Downloading information from this website is as simple |as clicking the mouse rather than other websites which shift me here and there on the web sites M. Cyrus ir J. Bieberis drauge įrašė dainą – pavadinimu „Twerk“ | VilniausDiena.lt .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių