Los Andžele filmuotame S. Prūsaičio klipe – garsus modelis

  • Teksto dydis:

Rausvu kostiumu ir margų plunksnų kepure pasipuošęs Saulius Prūsaitis ankstų rytą einantis Los Andželo gatve atrodė lyg grįžtų iš prabangaus vakarėlio. Šis miestas gali pasiūlyti ekstravagantiškų ir stilingų pramogų, tačiau šį kartą dainininkas iš Lietuvos ten vyko kitu tikslu. Drauge su komanda jis filmavo naujos dainos “California Sun” vaizdo klipą.

S. Prūsaitis teigė, kad klipe norėjo parodyti šiek tiek kitokią, nei atvirukuose įprasta matyti Kaliforniją. Dainininkas įsitikinęs, kad tai puikiai pavyks, mat klipo režisieriumi jis pasitiki visais dviem šimtais procentų. Slavomiras Leontjevas kūrė didelės sėkmės sulaukusius “Happyendless”  vaizdo klipus “Power Forever” ir “Hello Common”. Režisierius taip pat yra kūręs vaizdo klipus garsioms Rusijos grupėms “Mumij Trol” , “ChaiF”, “B-2” ir dainininkei Zemfirai.

Filmuoti vaizdo klipą Kalifornijoje – ne pati paprasčiausia užduotis. Reikėjo rasti tinkamas vietas ir gauti daug leidimų. Vargu, ar Lietuvos dainininkui tai būtų lengvai pavykę, jei ne Los Andžele gyvenantis modelis ir aktorė Erika Stasiulevičiūtė.

“Erika – vienas sėkmingiausių modelių  iš Lietuvos, šiuo metu daranti karjerą Holivude. Nusiunčiau jai “California Sun” įrašą ir paprašiau, kad paklausytų. O jei patiks, gal norėtų tapti mūsų komandos dalimi? Ji paklausė ir jai patiko. Mane aplankė nuostabi sėkmė – Erika sutiko filmuotis mano klipe. Lyg to būtų maža – ji mums daug padėjo, nes gerai pažįsta vietovę ir žino vietos taisykles. Jos dalyvavimas filmuojant padėjo išvengti daugybės nesklandumų”, – sakė S.Prūsaitis.

Penkias paras nuo  4 ryto iki 11 nakties  filmavimo darbai vyko net penkiolikoje skirtingų vietų mieste ir už jo. Pasak S. Prūsaičio, darbas buvo sunkus ir įtemptas, o milžiniškame mieste vien filmavimo vietos pakeitimas kartais užtrukdavo keturias valandas.

Dainininko komandoje taip pat darbavosi  ir operatorius bei dronų valdymo meistras Lukas Pačkauskas. Klipas buvo filmuojamas ne tik įprastomis kameromis, bet ir pasitelkus  skraidančius ir unikalius filmavimo kampus galinčius fiksuoti dronus. Jie puikiausiai atliko savo darbą ir virš vandenyno, ir saulės kepinamoje dykumoje. Toje pačioje, kur U2 filmavo “Joshua Tree”.

Klipo “California Sun” premjera suplanuota balandžio 1 d. sostinės klube “Materialiste”.  Žadama, kad vakarėlis, kurio aprangos kodas “rausva”, bus vienas  išskirtiniausių ir stilingiausių klubo istorijoje.  Klipo herojė E.Stasiulevičiūtė jau patvirtino, kad dėl šio renginio specialiai atskris į  Lietuvą iš Los Andželo.

Daina “California Sun” – iš naujojo solinio S.Prūsaičio albumo, kuris pasirodys  šį rudenį. Albumą lydės išskirtinių koncertų serija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių