Londone gyvenanti J. Naruševičiūtė pristato naują dainą

  • Teksto dydis:

Londone jau 19-tus metus gyvenanti dainininkė Jolanta Naruševičiūtė pristato naują, geros nuotaikos ir energijos kupiną dainą. Jolanta Londone muzikuoja jau nuo 2004 metų. Ji gerai pažįstama lietuvių bendruomenės nariams, tautiečiams, nes jos atliekamos dainos skambėjo bendruomenės organizuojamose šventėse, tautiečių susibūrimuose, privačiuose vakarėliuose.

"Lietuvoje dirbau Kauno "Tutučio" muzikos mokykloje, mokiau vaikus liaudinio dainavimo. Pati užaugau tuo metu gerai žinomame vaikų folkloriniame ansamblyje "Tututis". Liaudies kūrybą teko studijuoti ir Klaipėdos universitete, skambinti kanklėmis", - pasakoja dainininkė.

Savo dainoje ji pristato naują stilių - rokenrolą. "Tai mano dabartinės būsenos išraiška! Džiaugiuosi gyvenimu, džiaugiuosi nauja meile ir skrendu ant sparnų", - džiūgauja Jolanta.

Šiuo metu Jolanta šiltais jausmais dalinasi su savo mylimuoju, taip pat dainininku Mantu Vygantu. Ir būtent muzika suvedė abu muzikantus. Abu dainininkai sparčiai populiarėja Jungtinėje Karalystėje ir Lietuvoje. "Neturim laisvų savaitgalių, dirbam, plušam, savaitgaliais kelyje su muzika. Tik žinau, kad Mantas paruošęs didelį siurprizą lapkričio mėnesį... Žinau, kad laukia poilsis ir netikėtumai! O kur, kaip, kas - nežinau. Mantas sugeba nustebinti, mylintis žmogus juk spinduliuoja gerumu", - pasakoja Jolanta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAIMUTE

LAIMUTE portretas
SEKMES GRAZIAI DAINUOJAT BRAVO

Janina

Janina portretas
Dainuokit,linksminkit
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių