Londone bus parduodami D. Bondo daiktai

Londonas rengiasi aukcionui, kuris turėtų sudominti ne tik Bondiados, bet ir ypatingų automobilių gerbėjus. Ketvirtadienį bus parduodamos filmo apie Džeimso Bondo nuotykius „Spektras“ relikvijos, o tarp jų agento 007 automobilis „Aston Martin“, už kurį tikimasi gauti ne mažiau kaip milijoną svarų.

17 filmų apie Džeimsą Bondą prodiusavęs Michaelas G. Wilsonas tvirtina – agento automobilis ne ką mažiau svarbus nei Bondo mergina. Išgirdę, kad kuriamas naujas filmas, žmonės klausia ne tik kas bus agento mergina, bet koks jo automobilis.

Londone bus parduodamas tas, kuriuo važinėjo Danielis Craigas filme „Spektras“.

„Tokių automobilių yra tik dešimt, visi jie buvo sukurti režisieriaus Semo Mendeso ir „Aston Martin“ komandos – tai unikalūs automobiliai“, – pasakojo filmų apie Džeimsą Bondą prodiuseris Michaelas G. Wilsonas.

Aukcione ir daugiau išskirtinių daiktų – Tomo Fordo kurti Džeimso Bondo švarkai ir smokingai, už kuriuos tikimasi gauti mažiausiai 20 tūkstančių svarų. Martinio taurės ir kokteilių plaktuvas verti ne mažiau poros tūkstančių, įsitikinę aukciono rengėjai.

Norintieji ir išgalintieji turės progos įsigyti ir filmo aktorių portretų su autografais – jų autorius garsus įžymybių fotografas Johnas Rankinas Waddellis.

Per aukcioną surinkti pinigai bus skirti labdarai ir organizacijai „Medikai be sienų“.

Video reportažas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių