Atlikėja Lolita kraustosi į Bulgariją?

Jau seniai niekam ne paslaptis, kad žinoma Rusijos šou pasaulio atstovė Lolita Malinovskaja kasmet ilsėtis išvyksta į Bulgariją.

Atostogaudama su senele Ala ir dukrele Ieva artistė laiką leidžia prie jūros. Tačiau neretai L. Malinovskaja ir jaunasis jos vyras Dmitrijus dukterį su senele palieka Bulgarijoje, o patys tuo tarpu išvyksta koncertuoti ir dirbti į Rusiją, skelbia Eg.ru.

Atrodo, kad Bulgarijoje dabar visi atlikėjos artimieji, namai ir buitis. Sklando gandai, kad artistė šioje šalyje ne tik atostogauja. Ji čia įsigijo ir butą, kuriame apsistoja vos tik radusi laisvą minutę. Šaltinių teigimu, moteris su savo sutuoktiniu rimtai svarsto Bulgarijoje praleisti daugiau laiko.

"Čia labai gera. Vyras ir Ieva greitai rado bendrą kalbą. Jie kartu žaidžia, kuria personažus, stato vaikiškus spektaklius. Labiausiai Ieva mėgsta vaidinti Šekspyro pjeses. Dmitrijus - puikus vyras. Jis pareigingas ir supratingas, puikiai sutaria su dukra. Taigi, patariu merginoms vyrų ieškoti Baltarusijoje", - nesileisdama į kalbas apie persikėlimą juokėsi žinoma moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jarredsa

Jarredsa portretas
http://antibioticswithoutadoctorsprescription.top/ antibiotiс

lagligt bestlla kamagra

lagligt bestlla kamagra portretas
http://kamagraonlinegetnow.com/ - Kamagra in internet drugs cod accepted order sildenafil citrate cheap online

Miliavskij

Miliavskij portretas
Karolina Marcinkevičiūtė ištaisyk pavardę Lolitos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių