LNK vasara – su bučiniais, flirtu ir meile

  • Teksto dydis:

„Kur LNK, ten vasara!“ –  tokiu šūkiu televizija atnaujina savo tinklelį, kurio pagrindas – net trys kasdieniai šou: pasimatymų laida „Soriukas“, kriminalinės istorijos „K11: komisarai tiria“ ir šeimų dramos „Tikras gyvenimas“.

„Kur LNK, ten vasara!“ –  tokiu šūkiu televizija atnaujina savo tinklelį, kurio pagrindas – net trys kasdieniai šou: pasimatymų laida „Soriukas“, kriminalinės istorijos „K11: komisarai tiria“ ir šeimų dramos „Tikras gyvenimas“. Populiariausia šalyje pokalbių laida „Valanda su Rūta“ taip pat neketina atostogauti. „Valandos su Rūta“ studija pražys vasariniais žiedais ir vasariškomis temomis.

„Visą sezoną diskutavome sunkiais, svarbiais, skaudžiais klausimais. Speciali vasarinė laida bus kitokio skonio: pašnekesiai apie grožį, madą, keliones. Tokios temos, kuriomis kalbatės vasaros vakarą susitikę su draugais“, – į vasarinius pokalbius su Rūta kviečia laidos šeimininkė Rūta Mikelkevičiūtė.

Išsiilgusius flirto, bučinių ir meilės LNK kviečia į „Soriuką“. Tai nebejotinai didžiausia LNK vasaros tinklelio naujiena – užvedantis ir uždegantis pasimatymų šou, atkeliavęs tiesiai iš Los Andželo, kuriamas pagal vieną sėkmingiausių CBS televizijos pasimatymų formatų „Excused“, kuris JAV rodomas nuo 2011-ųjų. Lietuvoje jį vesti patikėta seksuliai, šmaikščiai ir linksmai Ievai Stasiulevičiūtei. „Soriukas“ bus rodomas pirmadieniais – ketvirtadieniais 21 val.„

Soriukas“ – tai formatas, kuriame viskas paremta pirmu įspūdžiu. Dvi vienišos merginos (arba vyrukai) įsikuria name. Prie durų eina vaikinai (kitu atveju – merginos) ir bando per apsaugos kamerą paaiškinti, kodėl juos reikėtų įsileisti. Merginos nusprendžia, juos įsileisti ar atsisakyti draugijos. Iš šešių vyrukų, ištroškusių pažinčių, keturi patenka į namą. Žiūrovams parodomi filmukai apie visus keturis pretendentus, o paskui merginos pasako „Soriukas!“ dar dviem, remdamosi tik savo antruoju įspūdžiu. Ir tik tuomet abu vyrukai ir dvi merginos eina į pasimatymus, ir vėl dvi merginos, nuo kurių laida prasidėjo, pasako „Soriukas!“ dar vienam. Dabar likusios merginos eina į du pasimatymus su kiekvienu iš likusių dviejų vyrukų ir atsisveikina su dar vienu. Laidos gale laukia staigmena – meilės trikampis – dvi merginos ir vaikinas! Štai tada ir prasideda linksmiausi dalykai.

Šou nebūtinai turi pasibaigti vestuvėmis  ar pasimatymu vienai nakčiai. Jei laidos dalyvis bus labai pasipūtęs, gali likti prie suskilusios geldos.  Be „Soriuko“ LNK žiūrovų šiokiadieniais 19.25 val. lauks šeimų dramos su Daliumi Mertinu „Tikras gyvenimas“, o 20.25 val. – kriminalinės istorijos su tikrais kriminalistais „K11: komisarai tiria“.  Sekmadieniais 20 val. LNK pristatys naujausią milijoninės žiūrovų auditorijos sulaukusio serialo „Viešbutis „Grand hotel“ kūrėjų darbą – prašmatnų serijinį filmą „Velvet“, nukelsiantį į 6-ojo dešimtmečio Madridą, haute couture aukso amžių. Serialų mėgėjų laukia naujas „Dalasas“, legendinio CBS televizijos serialo, rodyto nuo 1978 iki 1991, tęsinys. Čia toliau pasakojama Ewingų, turtingos Dalaso naftininkų šeimos gyvenimo istorija, o prie naujos aktorių komandos prisijungė ir pirmojo „Dalaso“ žvaigždės, atidavusios šiam serialui gražiausios savo gyvenimo metus. Naująjį „Dalasą“ LNK rodys šeštadieniais ir sekmadieniais 15.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sorry

Sorry portretas
Sorry, bet "Soriuko" tikrai neziuresiu, nes labai nepatinka vedejos tipazai...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių