LNK pristato vieną geriausių turkų serialų „Amžina meilė“

  • Teksto dydis:

Penktadienį LNK pradeda transliuoti didelio susidomėjimo sulaukusį Turkijos serialą „Amžina meilė“, kuris keičia netrukus pasibaigsiančią „Nakties karalienę“.

Pagrindinio herojaus Kemalio vaidmenį atliekantis gražuolis aktorius Burakas Özçivitas Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstamas iš dramos „Čiauškutė“, o pagrindinė serialo aktorė Neslihan Atagül – pripažinta gražuolė, savo karjerą pradėjo būdama vos trylikos.

„Amžinos meilės“ istorija paprasta — už teisybę kaunasi išskirti įsimylėjėliai. Bet reikėtų labai pasistengti, norint rasti kitą tokį jautrų ir mielą serialą. Du studentai susipažįsta paprastame autobuse. Jis – vargšas inžinierius, įsimylėjęs merginą iš pirmo žvilgsnio, o ji – turtinga dailininkė, tapanti jo akis. Jie nori kuo skubiau susituokti. Daug kas jiems trukdo, bet jie pasirengę kovoti už savo meilę.

Kemalis – doras, teisingas, gerai išauklėtas, kiek senamadiškas ir valingas. Jis nepasiduoda sunkumams, atkakliai ir garbingai kaunasi iš paskutiniųjų. Negudrauja, neišduoda ir nelipa per galvas, net kai griūna visas pasaulis. Kemalis dirba laivuose ir pinigais remia savo šeimą. Jis yra neturtingas, bet niekada dėl to nesiskundžia.

Nihan – mergina, dėl kurios jis gali padaryti viską. Drąsi, mylinti, pasiaukojanti moteris, linkusi kovoti dėl savo tikslo. Atvira, optimistiška, linksma, bet užgožta lyg į narvą ją uždariusių aplinkybių. Kartą, ieškodama skirtingų veidų naujai parodai, Nihan palieka savo turtingą kasdienybę ir įlipa į autobusą. Nihan ir Kemalis susitinka visiško atsitiktinumo dėka. Jie patinka vienas kitam: Nihan slapčia tapo Kemalio portretą, o jis ją stebi.

Emiras – Nihan vyras. Despotiškas sadistas, žudikas, besiryžtantis viskam, kad tik gautų, ko jam reikia. Patyręs skausmingą meilę Nihan ir galintis padaryti bet ką, kad tik ji būtų su juo. Gudrus, apdairus, protingas ir stiprus varžovas.

Kai Nihan brolis dvynys Ozanas netyčia nužudo jauną moterį, Emiras pasinaudoja savo įtaka, nuslepia atsitikimą ir apsaugo Ozaną nuo kalėjimo. Už savo brolio išgelbėjimą Nihan sutinka tekėti už Emiro ir nieko nepaaiškinusi nutraukia santykius su Kemaliu.

Praėjus penkeriems metams, Kemalio ir Nihan keliai vėl susikerta. Sėkmingas verslininkas Kemalis grįžta į Stambulą ir pradeda naują verslą su Emiru. Tuo metu Nihan gyvena ištekėjusios moters gyvenimą vis prisimindama savo pirmąją meilę.

Ar Kemal sužinos tiesą apie Nihan praeitį? Ar Kemalis ir Nihan įveiks visas kliūtis savo kelyje ir toliau mylės vienas kitą? Ar Emiras gyvens be Nihan?

Pagrindinių herojų trijulė yra apsupta ne mažiau ryškių ir gyvų antrojo plano personažų: silpnavalių Nihanos tėvų, jos mylimo sergančio brolio, senamadiškų ir tradicijų besilaikančių Kemalio tėvų, jo ambicingos ir naivios sesers, pavydaus brolio ir pritrenkiančios draugės Leilos. Visi vaidina svarbų vaidmenį, kiekvienas jų yra įvairialypis ir įdomus. Galima mylėti ir nekęsti herojų, tačiau visus galima suprasti.

Šis serialas ypatingas dėl iki pat sielos gelmių sukrečiančios ir neįtikėtinos meilės. Dėl scenų, kurias nori peržiūrėti juokiantis ar verkiant. Dėl pagrindinių herojų. Dėl nenuspėjamo siužeto, kuris neleidžia liūdėti. Dėl pavydėtinos kokybės. „Amžina meilė“ yra vienas geriausių Turkijos serialų.

„Amžina meilė“ – nuo vasario 17-osios, darbo dienomis 14.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilte

Vilte  portretas
Siaubas nuo pat pirmos dienos išsimylėjau SERIALĄ!!!

Amberiukas

Amberiukas portretas
Geriau buciau nemacius paskutines serijos....

Danutė

Danutė portretas
Kodėl neparodė filmo Svajonių principas iki galo?Ar neturi už ką pirkti,tai tuomet ,kam iš viso rodo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių