„Lietuvos talentuose“ sužibėjusios dvynės panašios tik savo pomėgiu

  • Teksto dydis:

Dvynės iš Šakių – Agnė ir Ligita Palubinskaitės – sekmadienio vakarą per TV3 televiziją transliuotame projekte „Lietuvos talentai“ parodė neįtikėtinų gimnastikos triukų. Nepaisant jauno amžiaus – vos vienuolikos metų – ir jaudulio, jų pasirodymas pavyko puikiai. Tiesa, teisėjai bei publika dėmesį atkreipė ne tik į mergaičių gabumus, bet ir į akivaizdžius dvynių skirtumus.

Prieš pat lipant ant scenos Agnė ir Ligita neslėpė nerimo, nes buvo įsitikinusios, kad iš teisėjų gaus, pasak jų, tris „X“, t.y. tris „ne“. Tačiau buvo priešingai – Rūta Ščiogolevaitė ryškiais triko pasipuošusias mergaites prilygino dviem spindulėliams.

„Labai man patikote. Matosi, kad esate pasiruošusios ir žinote, kas yra scena. Atrodot šauniai, o jūsų akrobatiniai numeriai buvo puikūs“, – komplimentų jaunosioms gimnastėms negailėjo teisėja.

Jai antrino ir kitas projekto teisėjas bei prodiuseris – Saulius Urbonavičius-Samas. Jis pagyrė vienuolikmetes už tai, kad laiką skiria išskirtinio hobio puoselėjimui, o ne rymo įsmeigusios akis į mobiliuosius.

Tuo tarpu Marijui Mikutavičiui pasirodymas sukėlė filosofinių minčių – teisėjas negalėjo atsikratyti idėjos, kad dvynukės ne tik buvo vienoj erdvėj, prieš išvysdamos pasaulį, bet ir toliau viena kitos nepaleidžia: visi gimnastikos triukai buvo atlikti viena kitai padedant. „Tačiau viskas buvo nuostabu“, – pridūrė teisėjas.

Mergaitės nuo šešerių metų lanko gimnastikos būrelį, nė dienos nepraleidžia atskirai, daug treniruojasi ir namie. Dalyvauti TV3 sekmadienio projekte „Lietuvos talentai“ jas paskatino gimnastikos būrelio vadovai.

Ligitai ir Agnei tai nebuvo pirmasis pasirodymas scenoje, todėl, nors ir apimtos jaudulio, mergaitės susikaupė ir pasirodymą atliko be klaidų. Vienintelis iš tiesų jas bauginęs dalykas buvo slidžios scenos grindys.

Gabių gimnasčių prosenelė taip pat augino visiškai nepanašius dvynius, todėl jų mamos Astos Palubinskienės dukrų skirtumai pernelyg nestebina. „Jų ir charakteriai skirtingi: viena yra kur kas savarankiškesnė ir gali būti be sesės, o kita – ne“, – sakė fenomenalių dvynukių mama.

Išskirtinis mergaičių pasirodymas čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių