„Lietuvos talentuose“ – lietuvaičių širdžių ėdikas C. Suttonas

  • Teksto dydis:

TV3 projekte „Lietuvos talentai“ pasirodo apie pripažinimą svajojantys žmonės iš viso pasaulio. Kalebas Satonas (Caleb Sutton) – dainininkas ir krepšininkas iš JAV. Kol kas jo dainavimą girdėjo tik karaokės barų lankytojai, tačiau Kalebo talentą galės įvertinti ir visa Lietuva.

Akylesni televizijos žiūrovai galėjo pastebėjo Kalebą „Eurovizijos“ atrankoje. Amerikietis yra dainininko Sasha Song pritariamasis vokalas. Pagrindinė K. Satono profesija – krepšininkas. Pradėjęs karjerą Valstijose, jis žaidė klubuose Prancūzijoje, Kinijoje, Libane… Kol galiausiai atkeliavo į Lietuvą.

„Kai mokiausi koledže, mano kambario draugas buvo lietuvis. Aš girdėdavau kalbą, kurios visiškai nesuprasdavau. Po metų ėmiau profesionaliai žaisti krepšinį Lietuvoje. Žaidžiau už Palangą, Trakus, Kėdainius“, – laidoje pasakos amerikietis.

Prieš porą metų apsigyvenau Vilniuje, pradėjau lankytis karaokės baruose. Supratau, kad muzika mano gyvenime yra labai svarbi.

Tai, kad be muzikos negali gyventi, „Lietuvos talentų“ dalyvis suprato tik gyvendamas Lietuvoje. Gal vietinių merginų grožio pakerėtas, o gal įkvėptas gamtos, krepšininkas ėmė ne tik dainuoti, bet ir kurti dainas. „Prieš porą metų apsigyvenau Vilniuje, pradėjau lankytis karaokės baruose. Supratau, kad muzika mano gyvenime yra labai svarbi. Taip aš susipažinau su Sasha Song“, – pasakos vaikinas, padėjęs dainininkui sukurti eurovizinę dainą „Never felt like this before“, kuri jau dabar vadinama viena iš konkurso lyderių.

Ši daina – ne vienintelis Kalebo bandymas. Neseniai jis išgarsėjo internete lietuviškai padainavęs gerai žinomą „Leon Somov & Jazzu“ hitą „Ką tu su manim darai?“. „Vaizdo klipe ne tik dainavau, bet ir grojau gitara. Visi žiūrovų komentarai buvo – „o Dieve, eik į „Lietuvos talentus“. Džiaugiuosi tapęs šio projekto dalimi“, – šypsodamasis kalbės Kalebas.

Vos užgrojus pirmiesiems „Lietuvos talentų“ dalyvio dainos akordams, studijoje sėdinčios žiūrovės Kalebo palaikys šūksniais ir plojimais. „Lietuvės tave myli“, – po vaikino pasirodymo kalbės D. Ibelhauptaitė.

„Lietuvos talentai“ – kiekvieną sekmadienį 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
vau.....lietuviskos kurvos uzsigeide egzotikos....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių