„Lietuvos talentuose“ – dviračių šokis, slepiami veidai ir meno terapija

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarais per TV3 rodomi „Lietuvos talentai“ nesiliauja stebinti. Rodos, į „talento“ sąvoką telpa šimteriopai daugiau, nei šokis ar dainavimas, o tarpusavyje besivaržančiam jaunimui darosi vis sunkiau vieniems kitus pranokti – juolab, kad tarp gabių lietuvių neretai įsilieja ir latviai.

Šį sekmadienį 19.30 val. – jau septintoji „Lietuvos talentų“ laida. TV3 žiūrovai išvys ant scenos demonstruojamą ypatingą meno rūšį – ant vandens kuriamą piešinį, kuris vėliau perkeliamas ant popieriaus. Teisėją Rūtą Ščiogolevaitę labiausiai sudomins, kodėl rimtas vyras turi tokį romantišką pomėgį. „Todėl, kad aš ir esu romantiškas“, – nesutriks menininkas.

„Lietuvos talentų“ žiūrovų taip pat lauks nepaprastai profesionalus ir kvapą gniaužiantis pasirodymas – pavojingi triukai, atliekami dviračiais. Tai, ką jauni latviai darys scenoje, bus sunkiai suvokiama. „Ne kiekvienas mokėtų taip šokti ir be dviračio, – intriguoja projekto režisierius ir scenarijaus autorius Mindaugas Meškauskas. – Atrodo, kad dviratės transporto priemonės tiesiog priaugusios prie tų vaikinų, o jų triukai tiek teisėjus, tiek publiką kartkartėmis privers krūpčioti iš baimės .“

TV3 žiūrovai išvys ne tik dviračių „šokį“, bet ir merginų atliekamą indišką šokį, kurio kiekvienas judesys ir mestas žvilgsnis sudaro ištisą pasakojimą. Teisėjas Marijus Mikutavičius merginoms perduos nuoširdžių rokeriškų linkėjimų. Ar jo žinutė liks suprasta?

Savo talentą demonstruos ir latviai gatvės gimnastai, žadantys būti rimtais konkurentais publikos numylėtiniams lietuviams „Project Mayhem“. Tuo tarpu paslaptingomis juodomis bankų plėšikų kaukėmis pasipuošę vyrukai savo veidus parodys tik prasidėjus jų šou ant scenos.

Stebins keistuolis, negalintis apsispręsti, kuo jis vardu. Svajingos bei paslaptingos pastarojo užuominos užkulisiuose esančius „Lietuvos talentų“ vedėjus Marių Repšį ir Ramūną Cicėną paliks visai suglumusius. Ką turės galvoje projekto dalyvis, sakydamas „Ketinu pažaisti su rutuliukais“? Projekto kūrėjai intriguoja: laukia nepaprasto grožio pasirodymas.


Šiame straipsnyje: Lietuvos talentaiTV3televizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių