„Lietuvos supermiestas“: už Klaipėdos garbę kovoja net vaikai

  • Teksto dydis:

LNK televizijos studijoje kautynės dėl Lietuvos supermiesto vardo tęsis ir pirmąją pavasario dieną. Kuo toliau, tuo įtampa didesnė, o kovos be sentimentų.

Prie Klaipėdos komandos vairo vėl stoja šmaikštusis Giedrius Savickas su sirgalių armija. Visų tikslas – iškovoti kuo daugiau širdžių. Užkariauti komisijos ir žiūrovų simpatijų uostamiestis siunčia sunkiąją artileriją: kas gali likti abejingas Violetos ir Viliaus Tarasovų meilės himnui „Aš tavo, tu mano“?  Net akmenines širdis įkaitina jaunoji žvaigždutė Monika Liu su šaunia Klaipėdos džiazo orkestro palyda. O kokia įtampa tvyro per sportinę rungtį, tai neatpasakojama, juolab kad uostamiesčio garbę gina vaikai. Nustebsite, kokią valią ir ištvermę parodys jaunieji klaipėdiečiai.

Visas kovos azartas – LNK televizijos eteryje sekmadienį, kovo 1-ąją, 19.30 val.

Įjungiame televizorių, žiūrime ir balsuojame už supermiestą Klaipėdą! Tokia vakaro programa namisėdoms. Ne namų paukščiai renkasi Klaipėdos komandos sirgalių štabe „Friedricho smuklėje“. Čia žiūrėsime transliaciją, klausysimės jaunųjų uostamiesčio muzikantų dainų ir balsuosime. Sirgalių armijai vadovaus Linas Lapėnas. Ateik pats, atsivesk draugą. Būtina sąlyga – telefonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių