„Lietuvos balso“ dalyvis įrodė – stulbinamai dainuoti moka ir suvirintojai

  • Teksto dydis:

Legendinis santechnikas iš Ukmergės, kurį apdainavo šviesios atminties maestro Vytautas Kernagis, nuo šiol turi konkurentą. Ne mažiau žavingą, merginų dėmesyje besimaudantį, gerai dainuojantį, mylintį Lietuvą ir nebijantį fizinio darbo. Jau šį šeštadienį „Lietuvos balso“ premjeroje LNK žiūrovai išgirs suvirintoją Donatą Čižauską iš Plungės, kuris neabejotinai sužavės ne tik projekto mokytojus, bet ir vienu ypu susišluos visą auditorijos dėmesį.

„Šiame projekte visiškai nesvarbu, kaip atrodo dalyviai, iš kur jie yra, ir kuo jie užsiima gyvenime. Mums svarbiausia – galingas balsas ir neabejotinas talentas“, − skelbia kokybiškiausio Lietuvoje muzikos projekto vedėjas Rolandas Vilkončius.

Kaip tik tai, kad „Lietuvos balse“ nevertinama niekas kita, tik balsas ir talentas, lėmė ir Donato sprendimą dalyvauti projekte.

„Esu atsakingų konstrukcijų suvirintojas. Keliauju po visą pasaulį. O vasaras leidžiu Lietuvoje – čia kiekvieną savaitgalį koncertuoju vestuvėse. Ir tik gyvai, todėl mane labai sužavėjo galimybė „Lietuvos balse“ padainuoti su gyva grupe“, − pasakoja šeštadienį startuojančio muzikinio televizijos projekto dalyvis.

Baigęs muzikos mokyklą, puikiai valdantis ir akordeoną, ir gitarą, D. Čižauskas nuo šešiolikos dainuoja ir groja vestuvėse. Populiarumo jam netrūksta – šią vasarą jo darbiniame vestuvių tvarkaraštyje buvo vos du laisvi savaitgaliai. Tačiau kodėl gabus muzikantas ir dainininkas pasirinko suvirintojo specialybę?

„Mano sprendimas buvo labai pragmatinis“, − šypsosi Donatas.

Panašu, kad suvirintojo profesija kelyje į didžiąją sceną jam tik padės.

„Donatai, kaip suvirintojas tu muzikaliai „žiauriai“ gerai virini“, − iš vieno projekto mokytojų – Arūno Valinsko – išgirs vaikinas iš Plungės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių