„Lietuvos balsas“: iš kėdės virs A. Valinskas, Katažina tęs bučinių seriją!

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK eteryje antroji galingiausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ laida ir „Aklųjų perklausų“ antroji serija.

Jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK eteryje antroji galingiausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ laida ir „Aklųjų perklausų“ antroji serija. Projektas, kurio vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis, praėjusį sekmadienį startavo ypač sėkmingai ir naujausioje laidoje žada dar daugiau emocijų.

Verks, juoksis, jaudinsis, džiaugsis ir liūdės ne tik bandantys patekti į projektą, o ir „Lietuvos balso“ mokytojai.

„Koks gražus bernas!“ – tarsi atgailaudama iš studijos žodžiais išlydės dalyvį Inga Valinskienė.

„Vienintelis talentas Merūno šitoj kėdėj – laukti tol, kol moteris apsiverks! Pagalvokit, talentas pravirkdyti moterį!“ – pastabą kolegai rėš Arūnas Valinskas.

„Įsivaizduokite, kokio lygio yra „Lietuvos balsas“ Lietuvoje, kad važiuoja iš Vokietijos pas mus, kad laimėtų šitą projektą!“, – žodį tars Merūnas Vitulskis.

„Pabučiuoti šiais metais galiu aš!“ – tars Katažina dalyviui, kuris į projektą „Lietuvos balsas“ bandys sugrįžti, nes pernai buvo pabučiuotas pačios I. Valinskienės!

Kokia užduotis teks Donatui Montvydui, koks dalyvis ir kodėl išvers patį A. Valinską, kas visiškai apgaus Merūną ir kiek mokinių prisirinks Katažina - pamatysite jau šį sekmadienį 19.30 val. LNK eteryje!

O „Lietuvos balsas“ šiemet pats stipriausias – ypač moderni, atnaujinta scena, galingiausia garso ir šviesų technika, net 13 visa fiksuosiančių kamerų ir daugiau nei 20 lokacijų – nuo pagrindinės filmavimo aikštelės iki poilsio kambarių ir kiemelio mokytojams – visa „Teatro arena“ tapo „Lietuvos balso“ arena. Prie šio projekto šiemet dirba daugiau nei 300 pramogų ir televizijos verslo profesionalų.


Šiame straipsnyje: ŽvaigždėsLNKtelevizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
visos laidos nukopijuotos , arba uzsienio su licencija, lietuviai savo nieko idomaus nesukuria

o

o portretas
visos laidos nukopijuotos , nieko gero lietuviai nesugeba savo sukurti.

ko

ko portretas
durniu laivas lietuvos televizija tragedija varyt lauk ta valinska geda ziureti ka jie cia kuria kazkokie debilai tragedija durnina zmones nori asilais turbut paversti paziurejus ju programos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių