Lietuvių roko grupei Holivude – išskirtinis pripažinimas

  • Teksto dydis:

Sėkmingu koncertu Vilniuje metus pradėjusi grupė „The Skys“ toliau tęsė intensyvius pasiruošimus įrašams Jungtinėse Amerikos Valstijose, kurie įvyko balandžio pabaigoje.

Šį kartą grupė pasirinko žymiąją NRG studiją, kurioje taip pat dirbo Alicia Keys, „No Doubt“, „Foo Fighters“, „Motörhead“. Joje dienos šviesą išvydo daug multiplatininių albumų: „Hybrid Theory“, „Follow The Leader“ ar „Significant Other“.

Lietuvių grupės Los Andžele įrašytas singlas „Communication“ planuojamas išleisti spalio mėnesį. Šį kartą „The Skys“ bendradarbiavo su amerikiečių prodiuseriu Rocco, dirbusiu su „Velvet Revolver“ (buvusių „Guns N’Roses“ narių grupė) bei „Slash“, „Stone Temple Pilots“ nariais. Naujajame grupės single, kuris pasirodys jau rudenį, bus galima išgirsti ir JAV talentų šou „The Voice“ 2015 metų pusfinalio dalyvės Indijos Carney balsą. Šios ypatingai talentingos dainininkės mentore buvo žymi atlikėja Christina Aguilera.

Grupės nariai keliavo į Holivude vykusį „Gala“ renginį, žengė raudonu kilimu ir triumfavo net dviejose kategorijose – pelnė mėnesio geriausios roko dainos apdovanojimą už kūrinį „Love of Life“ bei laimėjo geriausios metų alternatyvaus roko grupės kategorijoje.

Publiką ir komisiją sužavėjęs kūrinys „Love of Life“ – įkvėptas aukso ieškotojų, kuriuos atlikėjai sutiko prieš kelis metus koncertuodami Kanados šiaurės vakaruose, o tiksliau Dosone (Dawson City), išgarsėjusiame dėl XIX a. Klondaiko aukso karštligės.

Balandį įteikti apdovanojimai, tai ne vienintelis šių metų grupės įvertinimas už Atlanto. Amerikiečių muzikos bendruomenė „JPF Awards“ atrinko The Skys iš 17 tūkst. albumų ir 240 tūkst. dainų, nominavo grupę geriausio roko albumo kategorijoje bei geriausios roko dainos kategorijoje. 

Gana įtemptoje dienotvarkėje atlikėjai rado laiko ir pramogoms. Kelionės metu jie aplankė Las Vegasą, stebėjo banginius Ramiajame vandenyne bei mėgavosi Los Andželo saule ir paplūdimiais, susitiko su muzikos verslo atstovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jėga!!!

1

1 portretas
Super
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių