Lietuvė ištekėjo už buvusio Niujorko mero sūnaus

  • Teksto dydis:

Buvusio Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew susituokė su iš Lietuvos kilusia Živile Rezgyte, rašo „New York Post“.

31-erių A. Giuliani šiuo metu dirba Baltųjų rūmų ryšių su visuomene tarnyboje. Iš Klaipėdos kilusi 38-erių Ž. Rezgytė yra nekilnojamojo turto verslo profesionalė.

Į Jungtines Valstijas Živilė atvyko prieš 10 metų ieškoti amerikietiškos svajonės, turėdama tik 300 JAV dolerių ir net nemokėdama anglų kalbos.

Dabar ji yra JAV pilietė ir nekilnojamuoju turto verslo profesionalė.

Su buvusio Niujorko mero R. Giuliani sūnumi Andrew mergina susipažino per 2014 metais įvykusias beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio (Dereko Džiterio) paskutiniąsias rungtynes „Yankee“ stadione Niujorke.

Prieš savaitę apie Andrew sužadėtuves ir apie būsimas vestuves plačiai jau rašė JAV žiniasklaida.

„Pasipiršau Lietuvoje, prie Baltijos jūros. Mes ten praleidome savaitę. Ant jos dešinės rankos piršto užmoviau mano prosenelės žiedą. Vėliau sužadėtuvių žiedą mes išsirinkome kartu“, – „Page Six“ pasakojo Andrew.

Prašmatniose vestuvėse dalyvavo maždaug 250 svečių, tarp jų – R. Giuliani ir jo buvusi žmona Donna Hanover (Dona Hanover), Andrew motina.

Į svečių sąrašą buvo įtraukti tokie jaunikio tėvo bičiuliai kaip buvęs JAV generalinis prokuroras Michaelas Mukasey (Maiklas Mukasis), Niujorko beisbolo klubo „Yankees“ prezidentas Randy Levine'as (Rendis Livainas), buvęs R. Gulliani rinkimų kampanijos vadovas Tony Carbonetti (Tonis Karbonetis).

Vestuvėse taip pat turėjo dalyvauti jaunikio draugai sportininkai: buvusi ledo ritulio žvaigždė Rodas Gilbertas, buvęs Niujorko beisbolo komandos „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas (Džonas Starksas), buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir treneris Lou Holtzas (Lu Holcas).

Vestuvėse, prieš savaitę rašė „Page Six“, turėjo dalyvauti ir būrelis lietuvių.

Leidinys pridūrė, kad vyriausiosios pamergės vaidmuo atiteks Živilės seseriai, o vyriausiasis pabrolys vestuvėse bus jaunikio ilgametis draugas Hugh MacKay (Hju Makėjus).

Jaunųjų santuoką turėjo palaiminti monsinjoras Alanas Placa (Alanas Plaka), o medaus mėnesį pora planuoja praleisti Italijoje.

Po vestuvių porą „Twitter“ tinkle pasveikino ir Donaldo Trumpo patarėja Kellyanne Conway, kuri apgailestavo, kad dėl atidėto skrydžio negalėjo dalyvauti vestuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arklio

arklio portretas
brolio...

sssss

sssss portretas
Tikra sensacija griuk negyvas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių