Legendinis „Terminatorius” sugrįžta! (kas atliks pagrindinį vaidmenį?)

  • Teksto dydis:

Jis sugrįš arba kitaip – „He’ll be back“. Taip angliškai skamba garsioji terminatoriaus frazė, kurią ištarė austrų kilmės aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris ir panašu, kad ją galėsime išgirsti dar viename filme apie ateities pasaulį užvaldžiusius kibernetinius organizmus.

Praeitą mėnesį pasirodė naujienos, jog pirmųjų dviejų „Terminatoriaus“ (angl. „The Terminator“) dalių režisierius Jamesas Cameronas žada sukurti naują „Terminatoriaus“ trilogiją. O naujausios žinios praneša, kad prie projekto jungsis A. Schwarzeneggeris ir pirmas filmas bus pradėtas filmuoti jau kitais – 2018 metais.

Liepos 30 dieną savo 70-ąjį gimtadienį atšventęs aktorius dar turi parako ir nėra nusiteikęs baigti aktoriaus karjerą. Remiantis internetinio portalo „The Playlist“ duomenimis, per vieną iš savo intervių A. Schwarzeneggeris pasakojo apie savo tolimesnius projektus kino industrijoje. Tarp jų buvo „Dvynių“ filmo tęsinys „Trinukai“, naujas „Konano“ filmas ir „Terminatorius“. „Kitų metų kovą aš filmuosiuosi „Terminatoriuje 6“, į kurį grįš J. Cameronas ir Davidas Ellisonas“ – prasitarė buvęs kultūrizmo čempionas.

Daugiau išpešti iš aktoriaus nepavyko ir lieka neaišku, kodėl A. Schwarzeneggeris naująjį filmą pavadino „Terminatorius 6“. Ar naujoji dalis bus filmo „Terminatorius: Genisys“ tęsinys, ar ji plėtos savo naująją siužeto liniją – dar nėra atskleista. Belieka tik laukti tolimesnių šio projekto naujienų.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių