Legendinis „Krydas” sugrįžta! (oficialiai paskelbtas režisierius)

  • Teksto dydis:

Šią savaitę pasirodžius džiugiai naujienai, kad „Krydas 2” (angl. „Creed 2”) bus pradėtas filmuoti jau kitų metų vasario mėnesį, iškart skubame pranešti, kad jį režisuos pats Sylvesteris Stallone.

Oficialiai patvirtinta, jog pirmosios „Krydo“ dalies režisierius Ryanas Coogleris savo vietą užleis visos Rokio Balboa istorijos kūrėjui S. Stalone. Savo režisuotų filmų kolekcijoje jis jau turi aštuonias juostas, iš kurių pusė – filmų serijos apie Rokį Balboa dalys. Tame sąraše taip pat puikuojasi „Rembo“ (angl. „Rambo“) ir „Nesunaikinami“ (angl. „The Expendables“).

„Krydas” kino teatruose debiutavo 2015-aisiais. Susilaukęs daug pagyrų iš kino kritikų, filmas tuo pačiu buvo ir finansiškai sėkmingas. Turėdamas 35 mln. JAV dolerių biudžetą jis sugebėjo uždirbti 173,5 mln. JAV dolerių visame pasaulyje.

S. Stallone po pasirodymo „Kryde“ antrą kartą buvo nominuotas „Oskaro“ apdovanojimui būtent už bene garsiausią savo suvaidintą personažą – Rokį. Tęsinio „Krydas 2” kūrimas buvo tik laiko klausimas, bet panašu, jog to paties laiko prireiks norint sulaukti oficialių juostos siužeto ar išleidimo datos detalių.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių