Legendinio Q. Tarantino filme – tragiškos „šeimos“ žudynės

  • Teksto dydis:

Praėjus kiek daugiau nei pusantrų metų nuo savo paskutinės režisuotos kino juostos „Grėsmingasis aštuonetas“ (angl. „The Hateful Eight“) režisierius Quentinas Tarantino pagaliau ruošiasi kurti naują savo projektą. Remiantis portalo „The Hollywood Reporter“ duomenimis, naujoji juosta pasakos apie Charleso Mansono „šeimos“ įvykdytas žmogžudystes 1969 metais Los Andželo mieste.

Pranešama, kad režisierius jau susisiekė su aktoriais Bradu Pittu ir Jennifer Lawrence dėl vaidmenų šiame filme, bet tikslesnių žinių apie derybas su jais kol kas nėra.

Mansono „šeima“ yra atsakinga už mažiausiai devynias žmogžudystes, iš kurių labiausiai yra žinomos septynios, įvykdytos Los Andžele 1969 metų rugpjūčio 9-10 dienomis. Tarp šių septynių aukų buvo aktorė, režisieriaus Romano Polanskio žmona Sharon Tate, kuriai tuo metu buvo 26-eri metai ir kuri buvo nėščia. Ji maldavo leisti gyventi jos negimusiam kūdikiui, bet buvo mirtinai subadyta peiliu.

Į S. Tate namus Holivud Hilse įsilaužę keturi Ch. Mansono sekėjai – Charlesas „Texas“ Watsonas, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ir Linda Kasabian – nužudė dar keturis žmones. Kitą vakarą Ch. Mansonas ir šeši jo sekėjai įsilaužė į verslininko Leno LaBiancos namus, kur nužudė jį ir jo žmoną Rosemary.

Pats Q. Tarantino anksčiau yra paskelbęs, kad sukūręs 10 filmų jis pasitrauks iš kino. Jei pasitvirtins informacija, juosta apie Mansono „šeimos“ žmogžudystes bus jau devintasis režisieriaus filmas.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių