Latvijos muzikos festivalį drebins „Pixies“, „Alt-J“ ir E. Goulding

  • Teksto dydis:

Tarp atlikėjų, turinčių dalyvauti šiemetiniame muzikos ir meno festivalyje „Positivus“ Latvijos pajūrio mieste Salacgryvoje, yra „Pixies“, „Alt-J“ ir Ellie Goulding (Eli Gulding), paskelbė organizatoriai.

E. Goulding, kuri yra dalyvavusi viename iš ankstesnių „Positivus“, pernai dėl ligos atšaukė savo koncertą šiame festivalyje.

Tarp kitų šią vasarą „Positivus“ koncertuosiančių atlikėjų yra amerikiečių hiphopo duetas „Rae Sremmud“, džiazo saksofonininkas Kamasi Washingtonas (Kamasis Vašingtonas), popgrupė „Cigarettes After Sex“ ir dainininkė Margaret Glaspy (Margaret Glaspi). Jungtinei Karalystei atstovaus L. A. Salami (L.A. Salamis), JP Cooperis (DžP Kuperis), Ray BLK (Rei BLK), „Nothing but Thieves“ ir Eska.

Taip pat atvyksta švedų atlikėjas Jose Gonzalesas (Chosė Gonsalesas), danų alternatyviojo roko grupė „Mew“, kanadiečių elektroninės muzikos projektas „Austra“, kurio pagrindinė vokalistė Katie Stelmanis (Keiti Stelmanis) yra latvių kilmės, australų dainininkė Julia Jacklin (Džulija Džaklin).

Tarp latvių atlikėjų, šią vasarą koncertuosiančių Salacgryvoje, yra „Dagamba“, „Dzelzs Vilks“, „Pienvedeja Piedzivojumi“ ir „Bandmaster“.

11-asis festivalis „Positivus“ vyks liepos 14–16 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių