A. Lasytė pasirodė su apatiniais ir pusnuogiu šokėju

  • Teksto dydis:

Grupės „Liūdni slibinai“ narė Aistė Lasytė priims iššūkį vienam vakarui virsti skandalingąja Lady Gaga.

„Tai buvo pasirodymas ant peilio ašmenų – galėjo būti vulgaru, prasta, tačiau to tikrai nebuvo“, – nuomonę po garsios moters pasirodymo išsakys laidos „Muzikinė kaukė“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

A. Lasytė žiūrovus stebins ne tik puikiu atlikimu, bet ir itin atvira apranga – jaunos moters pasirodymui stilistai parinks sportinę liemenėlę ir kelnaites, pagyvintas raudonais kryžiais. „Pamatęs tavo apatinius tikrai nesutrikau ir tai nebuvo vulgaru. Viskas buvo vietoje ir laiku, – komplimentų negailės Alanas Chošnau. Dainininkas nepamirš įvertinti šokėjo indėlio. – Partneris tavo buvo labai geras.“ Pastarasis scenoje pasirodys pusnuogis – dėvintis tik tampres ir avintis aukštakulnius.

„Muzikinės kaukės“ komisija turės nelengvą užduotį išrinkti geriausią vakaro pasirodymą. Scenoje, be A. Lasytės, pasirodys: Žygis Stakėnas, įkūnysiantis „LMFAO“, Gražvydas Staigvilas, virtęs Vitalijumi Pauliuku, Paulius Bagdanavičius bus Enrique Iglesias, Neringa Nekrašiūtė – Ala Pugačiova, Marius Jampolskis – Marijonas Mikutavičius. Edgaras Lubys taps grupės „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu, Kotryna Juodzevičiūtė – Vilija Pilibaityte-Mia, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė įkūnys Alicia Keys, o Dileta Meškaitė-Kisielienė – komisijos narę Ingą Valinskienę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Siurbelė

Siurbelė portretas
Aistė super , Alanas objektyvus , iki koktumo nusibodę ,, vertintojai '' pasigailėtini narcizai .

Anonimas

Anonimas portretas
Super
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių