Laisva kuria precedento neturinčią TV laidą „Kalinių žmonos“

  • Teksto dydis:

Dainininkė, BTV laidos „Muzikinis iššūkis“ ir LNK „24 valandų“ gelbėtoja Donata Gutauskienė-Laisva netrukus sužibės kitame amlua. LNK ji ves precedento neturinčią laidą „Kalinių žmonos“, kuri pasirodys kovo pabaigoje.

Tikrai taip – joje atvirai apie savo klystkelius kalbės kaliniai ir jų žmonos. Jokia paslaptis, kad Laisva geriau nei kitos laidų vedėjos žino, ką reiškia grotų išskirtos šeimos gyvenimas. Jaunai moteriai dvejų metų sūnų tenka auginti vienai, kol jos vyras Rolandas Gutauskas kali. Vyras į įkalinimo įstaigą pakliuvo jau aštuntą kartą. Visgi mylinti žmona įsitikinusi, kad šis kartas bus paskutinis, o išbandymą ištvėrusi šeima įrodys visiems, kad gali gyventi laimingai, dorai ir teisingai.

Būtent tokį tikslą – pakeisti visuomenės požiūrį į nuteistuosius bei jų šeimas, parodyti, kaip jie visa tai išgyvena – Laisva kelia ir naujojoje laidoje. Ji pasidžiaugė, kad šviesių istorijų čia netrūks, kaip ir norinčių atsiverti – nuo žvaigždžių iki mokytojų. Padrąsinti moteris papasakoti apie savo gyvenimą laidos vedėja imsis pati – pirmojoje laidoje pasirodys ir jos vyras, o žiūrovai galės savo akimis pamatyti, kaip jis gyvena, kuo gyvena ir kokie poros santykiai.

Laisva teigia, kad nesiekia nei aukštinti, nei smerkti paklydusiųjų, – ji nori papasakoti apie laisvėje liekančias jų moteris, kurių gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, bet kurios myli, laukia ir tiki. 

„Labai noriu pakviesti ir daugiau moterų, pasidalinti savo gyvenimiška patirtimi! Lauksiu jūsų žinučių! Būkim drąsios, būkim vieningos, tiesiog būkim! Iš anksto dėkoju toms šeimoms kurios nepabūgo apie tai kalbėti ir toms kurios dar tik ruošiasi!“ – feisbuke parašė naujieną pranešusi D. Gutauskienė. Kad ir kaip būtų, nuostabos žinučių, kaip į tokias laidas turėtų reaguoti nuo jų herojų nukentėję ar artimuosius praradę žmonės, išvengti nepavyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukiskiu grazuole

Lukiskiu grazuole portretas
Pvz.: Laisvos zodziai apie sunu: ,,Tas kūdikis atsirado, taip sakant, iš didelės meilės...'' Mylimo tevelio ,,zeko'' mintys suzinojus, kad jo ,,mylima'' moteris laukiasi: ,,Rolanadas pasake, kaip tu nuspresi taip ir bus arba gimdysi arba darysies aborta''. Jis net neprisiima atsakomybes:) Jis nepriprates but atsakingu: nei uz savo moteri, nei uz savo vaika... Ji vargseli tik privercia atsakyti uz jo nusikaltimus ir sodina sodina sodina i kalejima. Norisi susukti: tu nejokia ne laisva, o laisvai vaikstanti vista ! Pabaigsi, kaip Irma Jurgeleviciute... ir sesi kartu su savo ,,zeku'' i viena kamera...arba gali pabandyti gyventi, kaip Butkute ir padaryt savo ,,zeka'' tavo virsininku bei tokiu budu uzdirbt jam pinigu, kad nereiktu vel i ,,kaliuze'' grižt...

Niekur neradusi ,,zeko''

Niekur neradusi ,,zeko'' portretas
Dar tokio briedo gyvenime negirdejau... kas gi pasidare toms musu TV zvaigzdutems, dainininkems ir t.t., kad jos jau nebesuranda normaliu vyru ir lipa ant numesto, niekam nereikalingo greblio... Ach kas per velns ta meile yr...

Karo

Karo portretas
Laisva šaunuole. Reikia tokios laidos. Valstybė vagia,o nuteistieji jau nebežmonės.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių