Laidų vedėja ir atlikėja G. Laškaitė iš ligoninės – tiesiai į „Lietuvos balso“ sceną

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį LNK televizijos eteryje – paskutinė „Lietuvos balso“ nokautų etapo laida, kurioje kausis paskutiniai mokytojų komandų trejetai. Kovoje dėl kelialapio į jau kitą savaitę prasidėsiantį dvikovų etapą susirungs ir žinoma laidų vedėja bei atlikėja Gabrielė Laškaitė.

Ne vieną televizijos laidą vedusi atlikėja savo sėkmės muzikoje siekia jau ne pirmą kartą. Daugelį veiklų išbandžiusi dalyvė pripažino galų gale supratusi – vienintelis jos noras yra būti scenoje. Būtent „Lietuvos balsas“ jai tapo projektu, kuriame ji tikisi atrasti savo muzikinį kelią ir išpildyti svajonę.

Iš savo mokytojo Donato Montvydo Gabrielė gaus dainą, kuria nebus visiškai patenkinta – atlikėja pripažins, kad šiuo metu jai norėjosi dramatiškesnės dainos ir tam turės aiškią priežastį.

„Labai nuliūdau dėl dainos. Norėjau stiprios dainos, kadangi turiu daug visokių dramų gyvenime, tai man norėjosi, kad per muziką aš galėčiau jas išlieti“,– laidoje pasakos G. Laškaitė, kuri atvirai pripažins – nokautų etape išgyveno skaudžią skyrybų dramą.

Guliu ligoninėje. Išsekau truputėlį. Tokia isterija prasidėjo, kad negalėjau apsiraminti keturias dienas ir mane paguldė į ligoninę.

„Kai tu atiduodi visą save, o žmogui tiesiog nereikia tavęs. Manau tas man buvo sunkiausia“,– ašaras sunkiai laikys Gabrielė.

Dalyvė nebijos pripažinti – į nokautų laidos filmavimą ji atvyko tiesiai iš ligoninės, kurioje ilsėjosi nuo išsekimo.

„Guliu ligoninėje. Išsekau truputėlį. Tokia isterija prasidėjo, kad negalėjau apsiraminti keturias dienas ir mane paguldė į ligoninę“, – skaudžia patirtimi prieš filmavimą dalinosi Gabrielė.

Savo išgyventą skausmą G. Laškaitė stengsis perteikti jai skirtoje dainoje ir į ją sudėti visas skaudžiausias emocijas. Jautrų merginos pasirodymą scenoje įvertins ir jos mokytojas.

„Tau pavyko. Aš sakiau, kad šitas kūrinys tau labai tiks. Tu pasirodei puikiai, ir su šiuo kūrinių „grįžai į žaidimą“, – laidoje kalbės D. Montvydas.

Ar Gabrielės pasirodymo užteks, kad su savo mokytoju ji galėtų žengti į kitą projekto etapą – išvysti galima jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių