Lady Gaga ir Tony Bennett – pigių drabužių tinklo Kalėdų reklamos kampanijoje

  • Teksto dydis:

Dvi superžvaigždės kartu pasirodys „H&M“ reklamoje, kurioje atliks naują savo albumo „Cheek to Cheek“, pasirodysiančio rugsėjo 23 d., dainą.

Naujasis albumas yra dvi kartas sujungiančių atlikėjų bendras darbas, duoklė džiazo muzikai. Tarptautinė televizijos kampanija pasirodys lapkričio pabaigoje, ilgesnė jos versija bus pasiekiama tinklo svetainėje.

Kampanijos reklamoje dalyvaus Tony Bennett ir Lady Gaga, kurie taip pat pasirodys spausdintoje reklamoje, interneto reklamoje ir lauko reklamoje.

Lady Gaga, šiuo metu gastroliuojanti su koncertiniu turu „artRAVE: The ARTPOP Ball“, yra viena ryškiausių savo kartos įžymybių, apjungianti muzikos ir mados pasaulius viskame, ką ji daro. 2013 metų lapkritį Lady Gaga oficialiai atidarė pavyzdinę „H&M“ parduotuvę Niujorke, „Times Square“ aikštėje.

Tony Bennett, pasaulinio garso JAV muzikos atlikėjas, yra 17 kartų laimėjęs „Gramy“ apdovanojimą bei gavęs Kennedy centro garbės apdovanojimą. Ilgai lauktas Tony Bennett ir Lady Gaga naujas albumas apjungia šių dienų ikoną su viena iš muzikos legendų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių