Lady Gaga albumui pristatyti pasirinko ne arenas, o barus

  • Teksto dydis:

Lady Gaga (Leidi Gaga) savo naujojo albumo „Joanne“ dainoms pristatyti renkasi paprastų barų intymumą, o ne arenų erdves.

Nuo kitos savaitės ji pasirodys keliuose baruose, atiduodama duoklę tam, nuo ko pradėjo, sekmadienį pranešė Lady Gaga ir turo partneriai „Bud Light“.

Trijų pasirodymų turas prasidės trečiadienį dar nepaskelbtoje vietoje, kur Gaga atliks „Perfect Illusion“ ir „Million Reasons“ iš naujojo albumo. Pasirodymas bus transliuojamas „Bud Light“ feisbuko puslapyje, kaip ir spalio 20-osios bei 27-osios šou kituose baruose. Tikslus laikas bus paskelbtas vėliau.

Lady Gagos pareiškime sakoma, kad jai svarbu rasti būdą suburti žmones.

„Štai kodėl man taip labai patinka šis ... barų turas – nes turiu eiti atlikti šias dainas ir iš tikrųjų pažvelgti savo gerbėjams į akis, kai dainuoju jiems, ir tikrai bandyti įgyti natūralesnės žmogiškos patirties“, – sakė ji ir pridūrė, kad renkasi tai, o ne „didžiulę“ erdvę tarp jos ir auditorijos arenoje.

Albumo, į kurį sudėta 11 dainų, pavadinimu pagerbiama dainininkės teta, tėvo sesuo, kuri mirė būdama 19-os. Be to, Joanne (Džoan) yra antrasis Gagos vardas. Albumas turi pasirodyti spalio 21 dieną.

„Šis įrašas buvo apie mane, mėginančią suprasti savo tėvą ir jo gedulą, – sakė Lady Gaga. – Tai taip pat įrašas apie mane, besistengiančią suprasti save, ir klausiančią, kur toliau eisiu gyvenime. Nes iš tiesų, dalykas, kurio labiausiai ieškau, yra jaustis susijusiai su žmonija, jaustis susijusiai kaip žmogui. Tad Joanne yra, žinot, tarsi Lady Gaga, jei ištrini visą tą šlovę.“

Albumo, kuriame, pasak Lady Gagos, yra ir kantri, ir „funk“, ir popmuzikos, ir dar daug ko, šaknys glūdi jos karjeros pradžioje ir muzikoje, kuri „uždegė“ jos širdį, kai ji pradėjo rašyti ir dainuoti mažose salėse.


Šiame straipsnyje: Lady Gagaalbumasbarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių