L. Adomaitis: kalnų didybei artima žmogaus jausmų galia

Nieko panašaus į kalnus daugiau nėra. Jų didybei artima žmogaus jausmų galia. Taip savo socialinėje paskyroje teigė dainininkas Linas Adomaitis, neseniai su žmona Irma ir draugais grįžęs po ekstremalios kelionės Italijoje.

"Kalnuose nesilankėme porą metų, todėl labai džiaugiamės proga, kad šįkart pavyko ten išvykti, – teigė L.Adomaitis, kurio ir žmonos Irmos vienas didžiausių gyvenimo malonumų – kelionės. – Esam laimingi ir dėkingi kalnams ir nuostabiam orui."

Italijos kalnuose, ne tik egzotiškus kraštus, bet ir žiemos malonumus mėgstantis Linas su Irma mėgavosi pritrenkiančiu kalnų grožiu ir patyrė ekstremalių įspūdžių su snieglentėmis.

Socialinio tinklapio paskyroje L.Adomaitis pasidalijo nuotraukomis ir parašė fragmentą iš savo dainos "Laiptai į debesis".

"Nieko panašaus į kalnus daugiau nėra. Jų didybei artima žmogaus jausmų galia. Kalnai – ne tik išvalo mintis, bet ir neleidžia užmiršti sporto, – daug komplimentų kalnų didybei skyrė Linas. – Kalnai – geriausia terapija ir efektyviausias vidinio kompiuterio perkrovimas".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių