„Labas rytas, Lietuva“ vedėja: dėl futbolo rungtynių aukočiau miegą

Artėjant Europos futbolo čempionatui, kurį nuo birželio 10 dienos transliuos LRT televizija, ankstyvos rytinės laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Vilija Andrulevičiūtė sako, kad dėl įdomių rungtynių aukotų brangias miego valandas.

„Ne kartą dėl futbolo esu aukojusi daugybę miego valandų. Jei lauktų tikrai įtemptos ir įdomios rungtynės, šešios darbo dienos per savaitę ir ankstyvas kėlimasis šeštadienio rytą nebūtų priežastis jas praleisti“, – sako LRT.lt portalo žurnalistė ir LRT televizijos laidos vedėja. V. Andrulevičiūtė ne tik domisi futbolu nuo mokyklos laikų, bet ir yra jį išbandžiusi.

– Ar žiūrėsi Europos futbolo čempionatą?

– Nuo mokyklos laikų futbolas yra mano mėgstamiausia sporto šaka, kurios įdomiausių renginių, kaip antai Pasaulio ar Europos čempionatų, stengiuosi nepraleisti. Europos futbolo čempionatą tikrai žiūrėsiu, ypač kai žais man įdomios rinktinės.

– Už ką sirgsi?

– Kai tik susidomėjau futbolu, mano favoritė buvo Anglijos rinktinė. Nors dabar mano vaikystės favoritai pasirodo prasčiau nei tuomet, kai jais susižavėjau, visuomet juos palaikau. Tačiau nemažas mano simpatijas pastaruoju metu yra pelniusi Ispanijos rinktinė, visuomet žavi vokiečių futbolas.

– Kokios tavo prognozės?

– Esu labiau sirgalė, nei prognozuotoja. Būčiau laiminga, jei laimėtų ispanai, vokiečiai (jie, manau, tikrai turi daug šansų). Dėl savo vaikystės numylėtinių anglų nebūčiau tokia optimistiška. Nenustebintų prancūzų pergalė.

– Žiūri visas rungtynes?

– Anksčiau stengdavausi žiūrėti visas čempionatų rungtynes, tačiau pastaruoju metu stengiuosi pažiūrėti, mano požiūriu, įdomiausias.

– Ar pati esi bandžiusi šį sportą?

– Metus žaidžiau Alytaus moterų futbolo komandoje. Nebuvau gera futbolininkė. Per vienerias rungtynes esu „pelniusi“ įvartį į savos komandos vartus. Taip pamažu atėjo suvokimas, kad turbūt turėčiau apsiriboti futbolo varžybų žiūrėjimu televizoriaus ekrane.

– Dirbi šešias dienas per savaitę, o šeštadienio rytą eteryje tave matome jau nuo 9 val. Ar paaukotum kelias miego valandas dėl įdomių varžybų?

– Tikrai taip. Ne kartą dėl futbolo esu aukojusi daugybę miego valandų. Jei lauktų tikrai įtemptos ir įdomios rungtynės, šešios darbo dienos per savaitę ir ankstyvas kėlimasis šeštadienio rytą nebūtų priežastis jas praleisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių