L. Vaikulė: vėžys mane pakeitė

  • Teksto dydis:

Latvijos primadona Laima Vaikulė į Lietuvą atvyksta kiekvienais metais. Jau kelerius metus Kovo 8-ąją ji koncertuoja kartu su Kauno simfoniniu orkestru, o aksominis balsas pritraukia šimtus dainininkės gerbėjų. Tačiau ar žinome, kas slypi už šios moters šypsenos?

Laidoje „Mano tiesa“ - slapčiausi L. Vaikulės išgyvenimai.

Skausmas, baimė, nepasitikėjimas – tai jausmai, kuriuos patyrė L. Vaikulė, kai gydytojai jai pasakė negailestingą diagnozę – vėžys. Chemoterapija, plaukų slinkimas. To nežinojo niekas. Apie tai, ką ji išgyveno, kai leido dienas ligoninėje, onkologijos skyriuje, pirmą kartą estrados  žvaigždė papasakos viešai.

„Buvau supykusi ant viso pasaulio, man atrodė, kad dėl mano ligos kalti visi. Netikėkite, kad mirti nebaisu. Tai labai baisu, ir aš tą išgyvenau,“ - sako ekscentriškoji scenos primadona. Atlikėjos teigimu, liga ją pakeitė - ji ne tik pradėjo labiau pasikliauti Dievu, bet ir kitaip pažvelgė į savo gyvenimą. „Anksčiau man labiausiai rūpėjo karjera, materialūs dalykai, o po šios diagnozės pradėjau daugiau laiko skirti savo artimiesiems, šeimai, draugams. Juk gyvenimas toks trapus,“ - sako Laima.
Kiekvienais metais onkologinėmis ligomis suserga daugiau kaip 6 milijonai žmonių visame pasaulyje. Ši klastinga liga gali užklupti netikėtai. Apie tai, kaip ją išgyventi - iš žinomų ir talentingų žmonių lūpų ketvirtadienį, 14:15, PBK eteryje laidoje „Mano tiesa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių