L. Šurnaitė savo kūną alino drastiškais metodais

  • Teksto dydis:

Viena gražiausių Lietuvos moterų, televizijos laidų vedėja ir žurnalistė Lavija Šurnaitė šiandien prisipažįsta: kurį laiką jos požiūris į svorį ir maistą buvo drastiškas. „Buvau tapusi didžiąja matematike, apsėsta kalorijų skaičiavimo”, –  prisipažįsta ji.

Lavija atvira – ji buvo iš tų moterų, kurios nuolat galvoja apie savo svorį ir jaudinasi dėl to, ką rodo svarstyklės. „Po mokyklos buvo užėjusi visuotinė kalorijų skaičiavimo banga. Aš irgi tuo metu puoliau į tą liūną. Juk ko dėl idealaus svorio nepadarysi – gali ir matematike tapti. Žinojau visų pagrindinių produktų kalorijų skaičių. Net naktį pažadinta būčiau galėjusi pasakyti”, – prisiminė televizijos laidų vedėja.

Garsi moteris tikino, kad tuo gyvenimo periodu dėl idealaus svorio galėjo paaukoti labai daug. „Tai taip vargino... Buvo tokių dienų, kai galvodavau velniop – šiandien per visą dieną suvalgysiu šokolado plytelę ir traškučių pakelį, bet nieko daugiau. Juk jeigu daugiau nieko nesuvalgysiu, tai neviršysiu galimų per dieną kalorijų skaičiaus”, – pasakojo L. Šurnaitė.

Tiesa, tokie kraštutinumai, anot pašnekovės, prie gero neprivedė. Juk žmogus nuolat save ribodamas jaučia stiprią įtampą. Televizijos laidų vedėja tikina, kad prisiversti į grožį ir sveiką gyvenseną pažvelgti kitaip buvo tiesiog būtina.

Kaip garsiai moteriai pavyko vėl susidraugauti su maistu? Kaip ji išlaiko tobulą figūrą dabar? Kokiais sveikos gyvensenos principais ji vadovaujasi? Visa tai televizijos žiūrovai išvysti galės LNK laidoje „Kitu kampu” jau šį antradienio vakarą 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių