L. Šurnaitė: žliumbiau, kai mane paliko

  • Teksto dydis:

TV vedėja Lavija Šurnaitė prisipažįsta, kad yra verkusi dėl vyrų. „Taip, mane paliko. Norėjau tik žliumbti, gerti vyną, toliau žliumbti ir gulėti lovoje“, – sako viena gražiausių pramogų pasaulio moterų.

Šį ketvirtadienį 20 val. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ – žinomų moterų išpažintys. Asmeninio gyvenimo užkulisiai, apie kuriuos viešai prabylama retai, pasakojimai, verti knygos puslapių.

L. Šurnaitė pasakojo, kad buvo laikas, kai ji jautėsi negraži, turinti antsvorio. „Per plauką nesusirgau bulimija. Sveikas protas nugalėjo“, – sako net dvi patarimų knygas išleidusi TV vedėja.

Medikė Jelena Tulčina atvirai pasakos apie savo kompleksus. „Jaunystėje buvau labai negraži. Maža to, medikai man prognozavo nevaisingumą. Apie tai bijojau prasitarti tuometiniam vyrui. Bijojau, kad mane paliks“, – pasakos J. Tulčina.

Per plauką nesusirgau bulimija. Sveikas protas nugalėjo.

Moteris į studiją atsineš keletą perukų. „Aš jau du dešimtmečius tik juos nešioju, nes pačios plaukai labai prasti“, – drąsiai apie tai kalbės J. Tulčina.

Ji taip pat atskleis, kokių gudrybių ėmėsi norėdama įsivilioti buvusį vyrą į lovą. „Kaip tapti deive, kai tokia nesijauti?“ – klaus žinoma moteris.

Žurnalistė Rasa Karmazaitė papasakos, kam pasiryžusios moterys vardan vyrų. Ji lankėsi kursuose, kuriuose moterys mokomos, kaip susirasti turtingą vyrą.

„Įsivaizduokite, ten išgirdau, kad moterys, norinčios atrodyti seksualiau, į savo intymią vietelę turi įsidėti kiaušinio formos nefrito akmenį“, – neįtikėtinus patarimus aptars visi studijos svečiai. Kai kuriuos tai prajuokins, kitus papiktins. Treti – pritars netikėtam pasiūlymui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Pasižiūrėjus į tų kūdenų [gaišenų ],kojas , prdingsta bet koks noras

t

t      portretas
Į
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių