L. Odomo kraujo mėginyje rasta kokaino pėdsakų

  • Teksto dydis:

Gydomam buvusiam garsiam NBA krepšininkui Lamarui Odomui gali būti pateikti kaltinimai dėl narkotikų vartojimo, kadangi jo kraujyje buvo rasta kokaino pėdsakų.

L.Omaras ligoninėje atsidūrė spalio 13 dieną, kai buvo rastas netekęs sąmonės Nevados valstijos Parampo mieste esančiame viešnamyje „Love Ranch South“. Vienas viešnamio darbuotojas greitosios pagalbos dispečeriui sakė, kad L.Odomas prisipažino prieš kelias dienas iki incidento vartojęs kokaino, todėl policija gavo leidimą 35 metų sportininko kraujo mėginio paėmimui.

Gauti kraujo tyrimo rezultatai rodo, kad Lamaro kraujyje rasta narkotikų pėdsakų, skelbia TMZ.com.

Tai bloga žinia krepšininkui, nes, kaip anksčiau sakė šerifė Sharon Wehrly (Šaron Vehrli), jeigu kraujyje bus rasta nelegalių medžiagų, jam gali būti pateikti kaltinimai dėl narkotikų laikymo ar vartojimo.

Lamaras, kuris paskutiniu metu negyveno su savo oficialia žmona televizijos realybės šou žvaigžde Khloe Kardashian (Chloje Kardašian), praėjusią savaitę buvo perkeltas iš Las Vegaso į Los Andželo ligoninę.

Po nelaimės Khloe kurį laiką nesitraukė nuo savo sutuoktinio lovos, tačiau savaitgalį, matyt, pagalvojo, kad jo būklė yra gana gera, todėl dalyvavo savo sesers Kim vaikelio sutiktuvių šventėje.

Lamarui atsidūrus ligoninėje, 31 metų moteris ir kiti Kardashian šeimos nariai jau buvo nusprendę nebeskelbti pranešimų internete, tačiau pirmadienį Khloe vėl gerbėjams paskelbė, kad grįžta prie įprastos veiklos.

„Ačiū, lėlytės, už jūsų kantrybę, man reikėjo išeiginių, – parašė Khloe savo svetainėje. – Džiaugiuosi galėdama sugrįžti ir pasidalinti su jumis nuostabia medžiaga. Jūsų meilė ir parama man labai daug reiškia“.

Khloe praėjusią savaitę nutraukė skyrybų procesą su Lamaru. Prašymą nutraukti ketverius metus trukusią santuoką su L.Odomu ji pateikė 2013 metų gruodį, priežastimi nurodydama nesutaikomus skirtumus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių