Dainininkė L. Norkevičienė apie išdavystes: klaidelių pasitaiko visiems

  • Teksto dydis:

Šį vakarą į LNK eterį grįžta azartiškas žaidimas „Moterys prieš vyrus“. Kas geresni – jie ar jos? Atsakymą kiekvienos laidos metu mėgins rasti garsios skirtingų lyčių komandos. 

Šį kartą vyrams atstovaus renginių vedėjas Žygis Stakėnas, dainininkas Vaidas Baumila ir grupės „Naktinės personos“ narys Alanas Chošnau. Moterų pusėje – grupės „Queens of Roses“ narė Dileta Meškaitė-Kisielienė, laidos vedėjo Jono Nainio žmona Simona Nainė ir dainininkė Liepa Norkevičienė.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė vyrų komandai užduos klausimą: kiek procentų moterų bent kartą buvo neištikimos? Galima paklaida – 10 proc.

„Jeigu šimto moterų apklausė ir jos pačios šnekėjo apie savo neištikimybę, manau, kad jos tikrai tuo nesididžiuoja“, – savo įžvalgomis dalinsis J. Nainys. Pasvarstę vyrai spės, kad net 33 proc. moterų yra nors kartą gyvenime išdavusios savo antrąsias puses. Vis dėlto rezultatas bus kur kas mažesnis.

Nustebintas intriguojančios moterų neištikimybės statistikos, J. Nainys pasidomės garsių moterų patirtimi: „Klausykit, tai viena iš jūsų yra neištikima?“ Ilgai negalvojusi, dainininkė L. Norkevičienė jam atsakys, kad gyvenime daug ko nutinka. „Klaidelių pasitaiko visiems“, – juokaus ji. Tokiu savo atsakymu Liepa prajuokins ne tik dalyvius ir laidos vedėjus, bet ir salėje sėdinčius žiūrovus.

Kuris Lietuvos politikas seksualiausias? Kuri Lietuvos blondinė žinomiausia? Dėl ko moterys dažniausiai palieka savo vyrus? Į šiuos ir kitus klausimus mėgins atsakyti Lietuvos garsenybės. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių