L. Kernagis: dėl mano karjeros sūnus mokykloje kentė patyčias

  • Teksto dydis:

TV3 aktualijų infošou „VIRAL‘as“ – karščiausių naujienų centre. Šio, pirmadienio, vakaro laidos herojumi tapo dainininkas, buvęs Seimo narys, Ligitas Kernagis, neseniai sulaukęs šeimos pagausėjimo. Kernagių šeimoje nuo pirmųjų šių metų dienų krykštauja kūdikis.

Su daugiau nei 20 metų jaunesne žmona Neringa susilaukęs trečiojo vaiko Ligitas oficialiai tapo daugiavaikiu tėvu. Iš pirmos santuokos dukrą ir sūnų turintis žinomas vyras pripažins planų turėti daug vaikų tikrai neturėjęs.

„Nebuvo planų turėti daug vaikų. Tiesa, mano akimis trys vaikai nėra daug. Daugiavaikės šeimos, manau, yra auginančios penkis ar šešis vaikus“, – laidos „VIRAL‘as“ žiūrovams šįvakar 19.30 val. pasakos L. Kernagis.

Žinomas vyras atskleis priežastis, kas lėmė atsisakyti tolesnės karjeros politikoje. Atvirame pokalbyje jis prasitars, kad priimant sprendimą labiausiai prisidėjo jo vyresnis sūnus.

„Dėl mano politinės karjeros sūnus mokykloje kentė patyčias. Nors niekad nebūčiau to pagalvojęs, tai buvo pagrindinė patyčių priežastis. Aš pats sužinojau tai tik "post factum"“, – pasakos pašnekovas.

Atviras L. Kernagio interviu apie šeimos pagausėjimą, sūnaus išgyvenimus, įveiktą klastingą ligą ir naujus karjeros planus – jau šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val. laidoje „VIRAL‘as“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Teko su siuo asmeniu truputi pabendrauti...

oi

oi portretas
tik nereikia "skiesti", nes jau labai norėjosi dar kartą patekti į seimą.Nepavykus, atsirado lygtai tyčiojimasis iš sūnaus, bet jeigu būtų pavykę vėl tapti seimo nariu,garantuoju, kad jam į viską būtų nusispjauti.Be to,manau, kad tyčiojimasis yra 100 proc. išgalvotas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių