L. Kazlauskienė nekantrauja, kada galės sūpuoti dukros pirmagimį

  • Teksto dydis:

„Mes labai laukiame anūkų. Toks didelis noras yra rūpintis kažkuo. Gerai būtų, kad jau Ingrida neužsibūtų... Žinia apie anūkus mus labai nudžiugintų“, – TV3 laidos „Sofos ekspertai“ filmavimo komandai prisipažino dainininkė Liveta Kazlauskienė.

Lietuvos estrados dainininkų duetas Liveta ir Petras Kazlauskai dalyvavo vasaros projekte „Sofos ekspertai“, kur komentavo ir vertino populiariausias televizijos laidas. Šį, antradienio, vakarą 21.00 val. laidos žiūrovų lauks smagios akimirkos. Projekto kūrėjai tikina, kad L. ir P. Kazlauskų namuose prie televizoriaus ekrano virė tikros aistros.

Liveta sako esanti emocionali televizijos žiūrovė, kuri nevengia ir šlepetės į televizoriaus ekraną paleisti. „Aš labai emocionali, mes visi emocionalūs. Kai vyras žiūri bušido, tai aš turiu išeiti iš namų, nes jis nuolat šūkčioja kitame kambaryje. O aš esu net „tapkę“ paleidusi į televizorių. Todėl ir turime kiekvienas po savo televizorių“, – juokdamasi pasakojo dainininkė.

L. Kazlauskienė prisipažino, kad televizorius jai – šventas dalykas, todėl šeimos namuose jų yra net keturi: „Televizorius man turi visą laiką būti įjungtas kaip fonas. Namuose mes turime keturis televizorius, todėl visi galime žiūrėti savo mėgstamas programas. Kai jau einam miegoti, tai aš, Petras ir Ingrida išsiskirstom kiekvienas prie savo televizoriaus. Jei nebūtų televizoriaus, nežinau, kaip tada reikėtų gyventi...“



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Na,jeigu ne tik Liveta,bet ir jos dukte vakarus leidzia prie televizoriaus, anuku ji dar ilgai nematys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių