L. Hemsworthas ir M. Cyrus planuoja vestuves paplūdimyje

  • Teksto dydis:

Pasklido kalbos, kad Miley Cyrus (Maili Saires) ir Liamas Hemsworthas (Lajemas Hemsvortas) ketina susituokti paplūdimyje.

Hito „Wrecking Ball“ atlikėja savo romaną su Liamu atnaujino 2015-ųjų pabaigoje, praėjus dvejiems metams po to, kai jiedu atšaukė savo sužadėtuves. Ir šį kartą jie labai pasistengė savo susitaikymo neafišuoti.

Miley buvo pastebėta su įspūdingu žiedu, kurį „Bado žaidynių“ (The Hunger Games) žvaigždė jai padovanojo piršdamasis. Nors pora dar nepatvirtino, ar jų vestuvių planai vėl oficialiai galioja, šaltiniai „Us Weekly“ sakė, kad jiedu šiuo metu derina detales.

„Jie tuoksis paplūdimyje, – sakė vienas šaltinis. – Jų tėvai atlieka beveik visą darbą. Tai buvo lengva!“

Anksčiau šiais metais Liamas atmetė gandus, kad vėl yra oficialiai susižadėjęs, ir tvirtino, kad pora greitu metu žiedų mainyti neketina. Neaišku, kada įvyktų tos „vestuvės paplūdimyje“, bet tikriausiai tai būtų privati ceremonija.

„Man tiesiog lengviau nekalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, nes paprastai pasakau ne tai, ką reikia, tad galiausiai viskas tik dar labiau komplikuojasi, – praėjusį mėnesį sakė jis „Entertainment Tonight“. – Tad jaučiu, kad geriau apie tai nekalbėti.“

Tačiau kai Miley ir Liamas nusprendė susituokti, iškart atsirado savanoris vadovauti ceremonijai, – Miley tėtis Billy Ray Cyrusas (Bilis Rėjus Sairesas), kuris vaidina Elvis Presley (Elvio Preslio) besiklausantį dvasininką naujoje televizijos komedijoje „Still the King“.

Neseniai jis ryto laidai „Today“ sakė: „Jie žino, kad jei jiems reikia dvasininko, vieną jau rado!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių