L. Gradauskienė apie jaunuolio striptizą: aukštos meninės vertės numeris

  • Teksto dydis:

„Muzikiniame iššūkyje“ jauniausias projekto dalyvis Audrius Janonis uždainavo su renginių vedėju Linu Lapėnu. Vaikinai virto gaisrininkais ir atliko legendinę Kastyčio Kerbedžio dainą „Dėl tavęs galiu“. „Kaip atlikėjas Kerbedis man patinka labai. Jis aukšto lygio dainininkas ir turbūt vienintelis toks Lietuvoje“, – sakė neseniai 22-ąjį gimtadienį atšventęs A. Janonis.

„Nujaučiu, kad šis pasirodymas bus skirtas moterims“, – pridėjo L. Lapėnas. Jis pasidžiaugė ir naujuoju scenos partneriu, ir gautu kūriniu. „Aš manau, kad jis mane vokalo galės pamokyti. Nesvarbu, kad jis jaunesnis už mane, bet šitoje vietoje galėčiau jaustis kaip mokinys. Daina, kurią mes išsitraukėme, yra man labai gerai žinoma“, – sakė jis. „Man kilusi pirma asociacija – o, šoksim striptizą. Nežinau, kodėl, tiesiog taip išėjo“, – juokėsi Lino kolega, dainininkas A. Janonis. Vaikinų pasirodymo metu tikrai netrūko karštų striptizo elementų, kurie sužavėjo „Muzikinio iššūkio“ komisijos nares.

„Nu, superinis tas jūsų viliotinis. Patiko man jūsų pasirodymas – aukštos meninės vertės numeris“, – komplimentų vyrams negailėjo Livija Gradauskienė.

„Livija tiesiog spirgėjo viso pasirodymo metu, drebino inventorių, trukdė susikaupti“, – juokdamasis atskleidė Giedrius Drukteinis. Jis vėliau papasakojo, kaip vaikystėje pats norėjo tapti gaisrininku: „Buvo laikas, kai buvau susižavėjęs šia profesija. Vaikinai parodė tą šviesiąją gaisrininkų darbo pusę. Čipendeiliškas gyvenimo būdas, azartiniai lošimai, ištvirkavimas, ištreniruoti kūnai – mane tas irgi žavėjo. Bet vienas patyręs gaisrininkas man papasakojo, kad tai labai pavojingas darbas. Visa šita romantika nublanksta prieš tuos iššūkius, su kuriais susiduria tikri gaisrininkai.“

„Muzikiniame iššūkyje“ netrūko įspūdingų pasirodymų. Populiariame šeštadienio šou lietuviškos dainos skambėjo netikėtose, scenos ekranų pagalba sukurtose vietovėse.

Geriausiu vakaro pasirodymu tapo aktorių Eimučio Kvoščiausko ir Jokūbo Bareikio numeris, surinkęs 43 balus. Tiesa, Monikos Šedžiuvienės ir Ievos Juozapaitytės duetas surinko tiek pat balų, tačiau komisijos žodis buvo lemiamas – aktorių atliktas kūrinys „Paukščiai“ pateko į projekto finalą, kuris nenumaldoma artėja ir bus rodomas jau balandžio 29 dieną per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių