Lady Gaga išleido naują singlą „Perfect Illusion“

  • Teksto dydis:

Po trumpo nukrypimo į džiazo melodijas ir lyriškas dainas Lady Gaga (Leidi Gaga) penktadienį  su trenksmu sugrįžo prie popmuzikos, išleisdama savo naują kūrinį „Perfect Illusion“.

Šokių muzikos garsenybė britų transliuotojui BBC sakė, kad jos paskutinė daina buvo parašyta spausdinimo mašinėle, sukurta kartu su muzikos impresarijumi Marku Ronsonu ir Kevinu Parkeriu iš australų psichodelinio roko grupės „Tame Impala“.

„Kevinas pas mus atskrido iš Australijos ir pasiūlė šią idėją, nuo kurios prasidėjo daina „Illusion“, – Lady Gaga sakė BBC.

„Aš spausdinu mašinėle ir mes kartu parašėme naujus žodžius“, – kalbėjo ji.

„Mes viską pakeitėme. Pakeitėme melodiją, pakėlėme (tonaciją??). Aš sėdau prie pianino, Kevinas grojo gitara, o Markas – bosu“, – pridūrė atlikėja.

30 metų Lady Gaga taip pat prasitarė apie būsimą penktą jos dainų albumą, į kurį bus įtraukta daina „Perfect Illusion“ bei jos duetas su Florence Welch (Florens Velš) iš grupės „Florence and the Machine“.

Atlikėja jau kelias dienas anonsavo savo būsimą singlą gerbėjams tviteryje, kur net įkėlė jo žodžius.

„I don't need eyes to see/ I felt you touchin' me/ High like amphetamine/ Maybe you're just a dream“, – parašė Lady Gaga šią savaitę tinkle ir pridėjo grotelinę žymą #PerfectIllusion.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių