A. Kuzmickaitė ir S. Prūsaitis nežada paklusti pramogų pasaulio taisyklėms

  • Teksto dydis:

Pūsti burbulus aplink save – nėra prasmės, esame tiesiog nuoširdūs ir gal kai kam labai nuobodūs žmonės. Taip apie save ir žmoną, žinomą dizainerę sako ne mažiau žinomas muzikantas Saulius Prūsaitis.

Pora sako, kad jie niekada nepaklus pramogų pasaulio taisyklėms – į kairę ir dešinę nedalys interviu ir toliau vengs tuščių skandalų.

Juodu susituokė prieš beveik penkerius metus. Prieš filmavimo kameras atversdama vestuvių albumą garsi pora negaili romantiškų detalių apie judviejų meilę. Kaip valiūkiškam marijampoliečiui pavyko pavergti gabios sostinės menininkės širdį, kodėl paskui į akį kritusią merginą jis autobusu skubėjo per pusę Europos ir kaip po santuokos abiejų menininkų gyvenimą pakeitė dukros Leonardos gimimas?

„Savo gyvenimą aš galiu atiduoti tik žmonai Agnei ir dukrai Leonardai“, – sako S. Prūsaitis, visai neseniai lietuviams pristatęs Kalifornijoje susuktą spalvingą vaizdo klipą.

Mažiau nei prieš savaitę jo žmonai sostinėje plojo lietuvių mados gurmanai, susirinkę stebėti naujausios jos sukurtos kolekcijos. Kritikų liaupsių sulaukusio šou užkulisius dizainerė taip pat atvėrė apie jųdviejų šeimą pasakojimą filmavusios laidos „Gyvenimas“ komandai.

„Leonarda mus įkvepia kūrybai, bet ne tik muzikai ar madai, jau ketverius metus ji kuria mūsų šeimos gyvenimą. Dukros gimimas viską sudėliojo į tinkamas lentynas“, – sako A. Kuzmickaitė.

Kas vienos ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio šeimų gyvenime skaičiuoja pinigus ir taria paskutinį žodį, kokių A. Kuzmickaitės ir S. Prūsaičio niekada nemato gerbėjai?

Dizainerės ir muzikanto gyvenimas – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saule vaidiene

saule vaidiene portretas
Nu man koks baisus tas Prusaitis!!!

saule vaidiene

saule vaidiene portretas
Nu man koks baisus tas Prusaitis!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių