Kur „Radistai DJs“ susitiks su gerbėjais, kviečiami balsuoti patys gerbėjai

  • Teksto dydis:

Šiuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose viešintys „Radistai DJs“ nekantrauja grįžti namo.

Atrodytų, Amerika – svajonių atostogų vieta, bet Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, savaitgalį Čikagoje pristatę savo naujausią albumą „On Road“, nenori praleisti progos pamatyti, kaip su albumui seksis ir Lietuvoje.

Balandį sausakimšame klube „Exit Vilnius“ didžėjų muzikos gerbėjai naujausius „Radistai DJs“ kūrinius sutiko itin karštai. Jau gegužės 19-ąją „On Road“ kompaktiniai diskai pasieks visas Lietuvos „Statoil“ degalines, o vos nusileidę Vilniaus oro uoste Jonas ir Rolandas skubės susitikti su elektroninės šokių muzikos mylėtojais. Kur?

Į šį klausimą atsakys patys gerbėjai – jie kviečiami jau dabar eiti į „Radistai DJs“ feisbuko paskyrą ir ten atiduoti balsą už miestą, kuris, jų manymu, labiausiai vertas sulaukti vyrukų vizito ir autografų ant „On Road“ kompaktinių diskų jūros. Į daugiausiai balsų surinkusį miestą „Radistai DJs“ pajudės gegužės 21-ąją ryte, prieš tai savo feisbuke paskelbę apie kelionės tikslą.

„Nekantraujam pasimatyti su aktyviausiais mūsų draugais, nesvarbu kur jie bebūtų Londone ar Kaune“, – juokauja Jonas ir Rolandas, neabejojantys, kad bus išvargę po kelionės iš JAV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių