Kultiniai apdovanojimai „Vaikų balsas“ sugrįžta į TV3 eterį

  • Teksto dydis:

Birželio 1-ąją TV3 televizija tiesiogiai iš Vilniaus „Siemens“ arenos transliuos apdovanojimus „Vaikų balsas 2017“. Tądien paaiškės, kokie atlikėjai ir visuomenėje žinomi žmonės tapo vaikų mėgstamiausiais. Jau netrukus visi norintys galės atiduoti savo balsą už mylimiausius žmones, dainas, filmus, knygas net keturiolikoje kategorijų.

„Džiaugiamės galėdami sugrįžti prie kultinio „Vaikų balso“ kūrimo. Apdovanojimai sugrįžta atsinaujinę ir apsivilkę šiandienei jaunajai kartai priimtiną rūbą. Rengiame labai spalvingą šou, kuriame Lietuvos scenos žvaigždės pasirodys kaip vaikų mylimi kino ir televizijos herojų personažai“, – atskleidžia kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Netrukus televizijos portale bus paskelbtas balsavimas. Nuo balandžio 24 d. visi kviečiami siūlyti savo favoritus apdovanojimų nominacijoms. Apžvelgus kiekvienos nominacijos balsavimo rezultatus, kiekvienoje kategorijoje bus išrinkti trys žmonės arba objektai, surinkę daugiausiai vaikų balsų. Antrojo balsavimo etapo metu paaiškės nugalėtojai, kurie ir bus apdovanoti ceremonijos metu.

Apdovanojimų ceremonija paskelbs pradžią naujam vaikų ir jaunimo festivaliui „Zetfest“, kuris vyks „Ozo“ aikštėje visą šventinį savaitgalį. Festivalio iniciatyvos ir veiklos bus skirtos visai šeimai. Lankytojai bus kviečiami į pramogų, technologijų, meno ir edukacijos erdves.

Iškilmingą apdovanojimų ceremoniją „Vaikų balsas 2017“ TV3 tiesiogiai transliuos birželio 1 dieną. Pirmuosius bilietus jau galima įsigyti www.tiketa.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių