A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį

  • Teksto dydis:

Visiems puikiai žinoma laidų kūrėja ir vedėja Audrė Kudabienė – viena geriausių Lietuvos žurnalisčių, išsiaiškinusių ne vieną sudėtingą situaciją ir piktadarystę. Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ televizijos profesionalė pasakos ne tik apie meilę Lietuvai ir gerus darbus, bet ir atskleis, kas padeda išlaikyti neblėstantį grožį ir jaunatviškumą.

Šį kartą kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ aikštelėje konkurencingai dvikovai susitiks žurnalistė, laidų vedėja A. Kudabienė ir „Vienas už visus, visi už vieną“ paramos fondo įkūrėjas Julius Davidonis. Bičiulių sugebėjimus vertins dešinioji Juliaus ranka – žmona Vilija.

Prieš prasidedant kulinarinei kovai studijoje tvyros jaudulys: abu konkurentai virtuvėje tvirtai nesijaus. „Kulinarija – ne pati stipriausia mano pusė“, – atviraus žurnalistė. Julius taip pat prisipažins, kad namuose geresnė šefė – žmona.

Konkurentai atviri ir nuoširdūs ne tik prie virtuvės stalo. Abiejų pašaukimas ir darbas yra vienaip ar kitaip prisidėti prie visuomenės gerovės. J. Davidonis, kalbėdamas apie savo paramos fondo įkūrimą, teigs, kad viskas nutiko kartą nusprendus savanoriškai padėti vienos moters šeimai, nukentėjusiai nuo gaisro.

„Pasisiūliau atvažiuoti į svečius. Jie gėdijosi parodyti, kad gyvena tvarte, nes vaikai lanko mokyklą, gėdijosi, kad po to kažkas sužinos. Iškart pagalvojau: kodėl gėda jiems, o ne kitiems, kurie nepadeda. Paskelbiau žinią ir labai greitai sulaukiau didžiulio dėmesio“, – apie iniciatyvos pradžią pasakos vyras.

Dar vis Vasario 16-tosios nuotaikomis ir „Lietuvos Garbės“ laukimu gyvenanti A. Kudabienė neslėps džiugesio: „Kai matai savo miestą, savo kraštą, žmones, pasipuošusius trispalvėmis ir iš tiesų nuoširdžiai širdyse besidžiaugiančius, tu didžiuojiesi, kad gyveni šitoje šalyje ir esi jos dalis.“

Aktyvi, energinga ir charizmatiška laidų vedėja išduos, kas labiausiai atskleidžia ir išlaiko moters jaunatviškumą ir grožį. „Paprasčiausias ritualas – daugiau šypsotis ir viskas. Ypač, kai būna proga – kaip ir dabar“, – šypsosis moteris.

Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje šeštadienio rytą netrūks jaudulio, o azartiška kova užmegs itin nuoširdžius ir atvirus pokalbius. A. Kudabienė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš plėšyto lavašo pyragą, o J. Davidonis, padedamas „Kamado BONO“ grilio šefo Kristupo Krivicko, keps čeburekus ant grilio. Judviejų kulinarinius sugebėjimus vertins Juliaus žmona Vilija.

Kokius patiekalus mėgsta gaminti A. Kudabienė? Kokio produkto žurnalistė negali pakęsti ir kaip išsaugo savo jaunatvišką žavesį? Kaip dažnai J. Davidonis ruošia pusryčius žmonai? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
suspausti lūpas ir švepluoti. Ir dar jaustis reikšminga

sKAITYTOJAS

sKAITYTOJAS portretas
GROŽIS PAGAL VEIDO NEJUDRUMĄ TIKRAI NENATŪRALUS, GAILA, NES PRIGIMTINAI BUVO GRAŽI MOTERIS, VIENA KITA RAUKŠLELĖ SUTEIKTŲ TIK ŽAVESIO.

Rolas

Rolas portretas
Nei gimzius,nei sunkiai dirbus tai kodel neatrodyt gerai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių