Krepšininkas R. Fernandezas panoro pasimatyti su broliais Maciais

Garsus Ispanijos rinktinės krepšininkas Rudy Fernandezas pirmadienį panoro Kaune pasimatyti ir nusifotografuoti su savo skriaudėjais – broliais Maciais. Tačiau į „Žalgirio“ areną vis dar neįleidžiami tatuiruotieji broliukai draugiškas rungtynes tarp Lietuvos ir Ispanijos stebės Panevėžyje.

Pirmadienį vakare vyksiančios Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės rungtynės su Ispanija – paskutinės gimtoje šalyje prieš pasirengimą olimpinėms žaidynėms Rio de Žaneire.

Šį vakarą prieš lietuvius žaidžia ir bene nemėgiamiausias Ispanijos krepšininkas Lietuvoje – Rudy Fernandezas, kurį nuskriaudė Nauris Macius.

Tačiau 31 metų ispanas, kuris žengs į „Žalgirio“ areną, panoro pasimatyti su broliais Maciais.

„Jis brolius pamena, žino, kad vienas jų išsitatuiravo jo atvaizdą, ir nori su Maciais pasimatyti, nusifotografuoti, pakalbėti“, – teigė Lietuvos rinktinės krepšininkas bei Rudy bendraklubis „Real“ komandoje Jonas Mačiulis.

Ant kūno įamžintas R. Fernandezas – Naurio pokštas. Tatuiruotėje menkas ispanas pavaizduotas nokautuojamas didingos bokso pirštinės, ant kurios nupiešta Lietuvos vėliava. Piešinį vainikuoja užrašas angliškai „Neverk, Rudy“.

Maža to, neseniai broliai išleido dar vienus serijos „braliukai“ marškinėlius, ant kurių puikuojasi R. Fernandezo atvaizdas ir angliškas užrašas „Neverk, Rudy“.

„Tuomet R. Fernandezas gavo gerą pamoką. Jis – aktorius ir nekoks žmogus, – neslėpė broliai. – Marškinėlių su Rudy atvaizdu jam nesiųsime. Pykčio R. Fernandezui savyje nelaikome, be to, nenorime, kad šio veiksmo ispanas nesuprastų kaip provokacijos. Tačiau 20 tokių marškinėlių padovanojome Lietuvos krepšinio rinktinei.“

Tiesa, broliai Maciai galbūt ir pasimatytų su R. Fernandezu, tačiau šį vakarą to padaryti negalės.

2011–2012 metų „Eurolygos“ sezone, dar pirmose rungtynėse Madride Kauno „Žalgirio“ krepšininkus provokavęs, neetiškai žaidęs ir sirgalius siutinęs „Real“ krepšininkas R. Fernandezas po rungtynių Kaune gavo grąžos.

Įniršęs dėl „nešvariu“ žaidimu garsėjusios Ispanijos krepšinio žvaigždės elgesio Nauris jam smogė. Deja, visose draugiškose Lietuvos rungtynėse apsilankę vieni didžiausių mūsų šalies krepšinio gerbėjų broliai dvyniai Normundas ir Nauris nuo tos dienos vis dar negali patekti į Kauno „Žalgirio“ areną.

„Kas mes, teroristai? Mūsų neįleidžia ir į rinktinės rungtynes, ir į visus kitus renginius Kauno „Žalgirio“ arenoje“, – guodėsi broliai Maciai. Jie pažadėjo surinkti pinigų ir apmokėti baudą, kurią dėl jų elgesio gavo „Žalgirio“ klubas.

Negalėdami apsilankyti Kauno „Žalgirio“ arenoje, Lietuvos rinktinės rungtynes prieš Ispanijos komandą broliai Maciai (jau dvejus metus visiškai nevartojantys alkoholio) su bičiuliais stebės Panevėžio restorane.

„Antradienį apsilankysime Panevėžio vaikų namuose ir nuvešime dovanų – mūsų vardinių suvenyrų, krepšinio kamuolių su Lietuvos rinktinės žaidėjų autografais, – teigė Normundas. – Patys augome internate ir žinome, ką reiškia sulaukti svečių ir dovanų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių